Show İçerde - Dizi Yorumları

aaa evet çok kaliteli bir iş gerçekten zaten filmi izleyenler sarpı bliyormuşta merti bilmiyormuş oyüzden herkes şok oldu ters köşeli bir ezel havası yarattı çetin çetindor ramiz dayı gibi bu dizide efsane olucak gibi görünüyor şivesini beğenmeyenkelr olmuşta şive olmasa bu karakteri canlandıramaz zaten oyuncu dediğin her role uygun bürünür :F

2.bölüm framanıda çok güzeldi büyük artış bekliyorum eğer 2.bölümde gelen seyircileri tatmin ederseler 3.bölümüyle tozu dumana katar vlla :A
Aynen Sarp kardeşinin yaşadığını öğreniyor fragmanın sonundaki o gerilim müziği cidden harika ya Toygar yine döktürmüş. :D

Departed filmini izledik ilk bölüm. Bundan sonrası Sarp ve Mert açığa çıkacak mı çıkmayacak mı, Mert teşkilata tanır ısınır, Sarp Celal'i sevmeye başlar bu seferde ihanet etsem mi etmesem mi sıkışıklığı ile geçecek gibi. Ben devam etmem.

Çetin Tekindor gerçek bir efsane. Onu anlattı dizi bize.:D

Birde her ne kadar filmi izleyip Matt Damon'ın mafya adamın adamı olduğunu bilsemde Celal'in Mert ile buluşması çok şaşırttı.:X
Filme göre kızlar olmamış bence. Bir de filmde kadın başrol (Vera Farmiga) doktor ve iki erkeği idare ediyor. Ayrıca iki köstebeğin kardeşlik durumları yok. Yani senaristler biraz farklı uyarlamışlar. :)

Filme göre kızlar olmamış bence. Bir de filmde kadın başrol (Vera Farmiga) doktor ve iki erkeği idare ediyor. Ayrıca iki köstebeğin kardeşlik durumları yok. Yani senaristler biraz farklı uyarlamışlar.

Türk versiyonu olmuş.:F Film çok başkaydı. Vera Farmiga en küçük eksik bence. Leo ve Çağatay aynı rolü oynuyor. Yapmaya çalışıyorlar ama yok olmuyor. Vasat bile değil bildiğin kötü.:(
Anne olayı falan çıktı. O olay çok uzadı kalite düştü. Sonra normalde mert ile o kız sevgili burda kanka olmuşlar. Kardeş olayı zaten tam türk mantığı.ss

Türk versiyonu olmuş.:F Film çok başkaydı. Vera Farmiga en küçük eksik bence. Leo ve Çağatay aynı rolü oynuyor. Yapmaya çalışıyorlar ama yok olmuyor. Vasat bile değil bildiğin kötü.:(
Anne olayı falan çıktı. O olay çok uzadı kalite düştü. Sonra normalde mert ile o kız sevgili burda kanka olmuşlar. Kardeş olayı zaten tam türk mantığı.ss
Vera Farmiga filmin kilit noktasıydı ama, şöyle:

Leo zarf bırakmıştıya hani kendisine, o zarfı açmasa Matt Damon yaşıyor olacaktı. Yani yaptıkları yanına kar kalacaktı. Hem de bebeğinin babası.

Vera Farmiga filmin kilit noktasıydı ama, şöyle:

Leo zarf bırakmıştıya hani kendisine, o zarfı açmasa Matt Damon yaşıyor olacaktı. Yani yaptıkları yanına kar kalacaktı. Hem de bebeğinin babası.

filmi izleyeli çok oldu tabi net hatırlamıyorum ama bu dizide o rol yok gibi:D Bensunun rol alakasız zaten. gazeteci kız tam boşluk. Vera'nın rol gibi dolu dolu bir rol yok bayanlarda. Dizi adına büyük eksik olacak bence.:X

anladım ben o zaman bana sevmeyi anlatçıýim. fox sonuçta.
foxun patronu yani amerikadaki patronu karışıyormu ondada zaten birkere karışmış çok zıt bir patronunuz var abd deki foxun patronu rupert murdoch pelin aşırı dinci bilinen rupert murdochta öyle birisi aşırı hristiyan birisi aşırı müslüman arka sokaklar müslümanlığı kötülüyor diye kovdu o yıl kanal d den rupert murdoch ta dizi müslüman dizisi diye almadı yada o soydan öğüt meselesi dicemde yada csı meselesi dicem

Ay yapıma ortak olmuş @pompy nin pelini bence good tercih yapmış :A
BİRAZ DİKKAT EDİN KOSKOCA STARI BİR DİZİ BATIRDI ARDINDAN SATILDI ODA SİHİRLİ ANNEM HAFTA İÇİ HER GÜN YAPTI BİDE TEKRAR rtürk ceza üstüne ceza yağdırdı