Show İçerde - Dizi Yorumları

Departed filmini izledik ilk bölüm. Bundan sonrası Sarp ve Mert açığa çıkacak mı çıkmayacak mı, Mert teşkilata tanır ısınır, Sarp Celal'i sevmeye başlar bu seferde ihanet etsem mi etmesem mi sıkışıklığı ile geçecek gibi. Ben devam etmem.

Çetin Tekindor gerçek bir efsane. Onu anlattı dizi bize.:D

Birde her ne kadar filmi izleyip Matt Damon'ın mafya adamın adamı olduğunu bilsemde Celal'in Mert ile buluşması çok şaşırttı.:X

Bu arada Tarık Akan'ın anılması da sık bir hareket olmuş. :)

CsvW0TQWEAA9xFp.jpg

@xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @batuhankaralar @Forumdash @Çiğdem- @cookies @Yiğitt

Tam uyarlama değil ama The Departed filminden esinlenmeymiş. Gerçi benzerlikler olabilir bilemiyorum orasını.
Paramparçada da anmışlar tekrarini izliyorum Mine tugay var diye :)

dizi gerçekten efsane olmuş ayoll çetin beyin adamı korkurttuğu sahne muhteşemdi yaşayan efsane gerçekten :love1:

dizinin sonu filmini izleyenleri bile şok etti yılın en sağlam yapımlarından çokta güzel yorumlar var yarın zirveyi ilk bölüm olduğundan alamasa bile diğer haftayla birlikte zirveyi çok rahat götürür herşey yeni başlıyor :Z

6:00 dan sonrası efsane :A
@turkuazz @xemrexxx @Bully @sokak sanati @cookies @Yiğitt @Felon @MasacRE- @batuhankaralar @ozgur2113 @Forumdash
nasıl da coşmuş iki meme gördü diye:F

dizi gerçekten efsane olmuş ayoll çetin beyin adamı korkurttuğu sahne muhteşemdi yaşayan efsane gerçekten :love1:

dizinin sonu filmini izleyenleri bile şok etti yılın en sağlam yapımlarından çokta güzel yorumlar var yarın zirveyi ilk bölüm olduğundan alamasa bile diğer haftayla birlikte zirveyi çok rahat götürür herşey yeni başlıyor :Z

@turkuazz @xemrexxx @Bully @sokak sanati @cookies @Yiğitt @Felon @MasacRE- @batuhankaralar @ozgur2113 @Forumdash
İzleyemedim bugün ama harikayı basalım bari bu kadar övdüğüne göre. :A

En kısa zamanda izleyeceğim bölümü umarım ilk bölüm güzel bir açılış yapar dizi. :D Sosyal medyayı yıkıp geçmiş dizi ama önemli olan reytingler işte. ss

diziyi tam izleyemedim ama tekrarını detaylı bir şekilde izleyeceğim:) izleyebildiğim kadarıyla yorumum Arasın oyunculuk çok iyi olmuş ayrıca Çağatay da oldukça başarılı olmuş:)dizi kadorusu tam istediğim gibi konusuda iyi bakalım nasıl olacak:)

İlk bölümü izledim ve diziyi beğendim gibi. :) Açıkçası tahmin ediyordum Sarp'ın oraya yerleştirildiğini ama Mert'i beklemiyordum. Film zaten efsaneydi tam uyarlama olmasa bile esinlenilmesi bile yeter. Tek umudum ellerine yüzlerine bulaştırılmaması. Zaten süre çok uzun biraz süreyi kısaltıp tempoyu yukarda tutmakta fayda var. Yerli diziler yersiz uzun lafını kullandırtmayın zorla bize. Kısa ve kaliteli yapın işte. :A

Çağatay baya kilo almış biraz fazla yağlanmış sanki. Ama oyunculuk olarak başarılı diyebilirim en baştaki o müdürle olan bağrışma sahnesinde biraz zayıf kalmış onun dışında iyi denilebilir.

Senaryo sağlam bence ama ileriye dönük bi senaryosu olduğunu düşünmüyorum.
İlk bölümden baya bir şeyler verdi izleyiciye , ileride senaryoda sıkıntı çıkabilir. Cıvıtabilir yani. Mesela Suskunlar gibi.

Çağatay baya kilo almış biraz fazla yağlanmış sanki. Ama oyunculuk olarak başarılı diyebilirim en baştaki o müdürle olan bağrışma sahnesinde biraz zayıf kalmış onun dışında iyi denilebilir.

Senaryo sağlam bence ama ileriye dönük bi senaryosu olduğunu düşünmüyorum.
İlk bölümden baya bir şeyler verdi izleyiciye , ileride senaryoda sıkıntı çıkabilir. Cıvıtabilir yani. Mesela Suskunlar gibi.

No bebeğim yağ değil kas o :A

Dizimiz çok övülmüş yine :X @xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @MEnes @MasacRE- @Yiğitt @ozgur2113 @batuhankaralar @Bully @beyazsoy ve diğerleri

Dikkatimi çekti oylamada baya kişi izlememiş diziyi. Haftaya reyting artacağının teminatı :A TNS demek şu aralar doğru ölçüyor, agb olsaydı zirveydik gerçi :A
https://onedio.com/haber/inanilmaz-...allatan-herkesin-konustugu-dizi-icerde-731350
Reklam sirayla Degil parayla:A

Dizimiz çok övülmüş yine :X @xemrexxx @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @MEnes @MasacRE- @Yiğitt @ozgur2113 @batuhankaralar @Bully @beyazsoy ve diğerleri

Dikkatimi çekti oylamada baya kişi izlememiş diziyi. Haftaya reyting artacağının teminatı :A TNS demek şu aralar doğru ölçüyor, agb olsaydı zirveydik gerçi :A
https://onedio.com/haber/inanilmaz-...allatan-herkesin-konustugu-dizi-icerde-731350
Forumda ayrı bir bölüm açılmalı bence haftayaki reytinglere göre girişimlere başlıyorum. :A

Dizinin ilk 30 dakikasını izleyebildim. İdare ederdi Sarp'ın sahnesi hariç. Reytinglerine bakmadım ama iyi gitmiştir muhtemelen.

son sahnedeki ters köşe herkesi şok etti vlla filmi izleyenler sarpı biliyorduk ama merti bilmiyorduk diye oradan hepsi ters köşe olmuş ve insanların ilgisi dahada budiziye yöneldi ters köşeli ezel havasını iyice hissettiler 2.bölüm büyük bir artış bekliyorum 3.bölümden sonra zaten zirveye kurulur bozmazsalar tabi :F