Müjde uzman dedim 😱Sen öp biz niye öpüyoruz![]()
Hulusi ne defi kaçirdim?1 sene geçmiş aradan.
Müjde uzman dedim 😱Sen öp biz niye öpüyoruz![]()
Hulusi ne defi kaçirdim?1 sene geçmiş aradan.
Tüm mirası Defne'ye bırakacağım dedi. Neriman yine oyun oynadı biraz düşünmesini sağlayacakMüjde uzman dedim 😱
Hulusi ne defi kaçirdim?
Tamam onu öperiz de Seckin'i sen öp ya da @Çiğdem- öpsünMüjde uzman dedim 😱
Hulusi ne defi kaçirdim?
Daha tempolu olmalıydı ama ben ikinci yarısının daha akışında olacağını düşünüyorum.Dizi durgun gidiyor gibi![]()
Sen düşünebiliyor muydunReklam arasında baktım da dizi resmen İtalyanca olmuş.Yine Ömer'in vücudunu gösterme çabaları tam gaz devam. Bu sezon düşüş yaşayacağını düşünüyorum nedense.
![]()
Boş konuşma.Tekrar karakter tanitimina döndü dizi ondan durgun gelmiştir
Sen düşünebiliyor muydun![]()
Tekrar karakter tanıtımına falan gidilmiş , birde yeni kiralık aşk durumu başlıyor. Geçen sezonun başındaki gibi başarılı olacağını bende düşünmüyorum ama sezon ortalarındaki gibi 6 küsur reytingler alsa yeter bence. Yeni konusu tutarsa daha iyileri de olur.Reklam arasında baktım da dizi resmen İtalyanca olmuş.Yine Ömer'in vücudunu gösterme çabaları tam gaz devam. Bu sezon düşüş yaşayacağını düşünüyorum nedense.
![]()
4,5 - 5,5 arası gider benceTekrar karakter tanıtımına falan gidilmiş , birde yeni kiralık aşk durumu başlıyor. Geçen sezonun başındaki gibi başarılı olacağını bende düşünmüyorum ama sezon ortalarındaki gibi 6 küsur reytingler alsa yeter bence. Yeni konusu tutarsa daha iyileri de olur.
Evet yarın AB de ve abc1 de 2 total de 3.oluruz sence ilk 45 dk kötüydü kaçıncı oluruz senceDaha tempolu olmalıydı ama ben ikinci yarısının daha akışında olacağını düşünüyorum.
Bence en kötü senaryo o yazdığın reytingler. Belki başlangıç o şekilde olur.4,5 - 5,5 arası gider bence![]()
Total grubu hariç diğer iki grupta da zirve şansı var bence.Evet yarın AB de ve abc1 de 2 total de 3.oluruz sence ilk 45 dk kötüydü kaçıncı oluruz sence
Bence Bana Sevmeyi Anlat ABC grubunu alırBence en kötü senaryo o yazdığın reytingler. Belki başlangıç o şekilde olur.
Total grubu hariç diğer iki grupta da zirve şansı var bence.
Yok olabilir tabiki de , reyting sistemini anlamak güç çünküBence Bana Sevmeyi Anlat ABC grubunu alırBiraz da seni kızdırayım sen eksik kalma
![]()