Evet tabii ki büyük başarı. Senin gibi ikide bir gece okurum demiyor.Büyük basari
O zaman bölümle ilgili düşüncelerini alayım tabii yereceksen de fazla yerin dibine sokma.Bu tür konularda asla şaka yapmam.
Evet tabii ki büyük başarı. Senin gibi ikide bir gece okurum demiyor.Büyük basari
O zaman bölümle ilgili düşüncelerini alayım tabii yereceksen de fazla yerin dibine sokma.Bu tür konularda asla şaka yapmam.
Dizi izliyorumNe yapıyorsun merak ediyorum cidden.
Sonucta okuyorum önemli olan oEvet tabii ki büyük başarı. Senin gibi ikide bir gece okurum demiyor.
O zaman bölümle ilgili düşüncelerini alayım tabii yereceksen de fazla yerin dibine sokma.
Ne izliyorsun? Hem izlediğin hiçbir şey bundan önemli olamaz.Dizi izliyorum
Sonucta okuyorum önemli olan o
Kacin Kurasi önemli degil zaten o yüzden bu diziyi geceye birakiyorum ben önem verdigim seyleri gece yaparimNe izliyorsun? Hem izlediğin hiçbir şey bundan önemli olamaz.
Bari biraz yorum yap mesela seninkinin olması cezbedebilir.Kacin Kurasi önemli degil zaten o yüzden bu diziyi geceye birakiyorum ben önem verdigim seyleri gece yaparim
Senin ki derkenBari biraz yorum yap mesela seninkinin olması cezbedebilir.
Göz6'ya yorum yaptığın gibi Aşkın Peşinden'i de yorumlarından mahrum etmeyeceğini düşünüyorum. @Billy Kane
@denizz19 çatladığına göre doğru yolda olduğumu biliyordum senin yorumunla netleşmiş oldu. Beğendiğin için teşekkürler ama bugün buraya yaptığın tek yorumun bu olmayacağını biliyorsundur.İşte nihayet hem komedisi hem de heyecanı yüksek bir bölüm. Dediklerimi uygulaman çok güzel @Aserat
Bölümün en komik anı Ayten ve Deniz sahneleriydi kesinlikle, Sıla albümü, sıkı yönetim ve OHAL esprileri güzeldi.
Selim'e de baya güldüm bu bölüm, daha çok görelim artık.
Bölüm sonu ise çok güzel olmuş, bize bunlarla gel
Oku ve gör.Senin ki derken
@denizz19 çatladığına göre doğru yolda olduğumu biliyordum senin yorumunla netleşmiş oldu. Beğendiğin için teşekkürler ama bugün buraya yaptığın tek yorumun bu olmayacağını biliyorsundur.
Oku ve gör.
Yorum yapmıyorum.@denizz19 çatladığına göre doğru yolda olduğumu biliyordum senin yorumunla netleşmiş oldu. Beğendiğin için teşekkürler ama bugün buraya yaptığın tek yorumun bu olmayacağını biliyorsundur.
Oku ve gör.
Aşkın Peşinden'den daha mı önemli BSA? Hem o insanın içini sıkar benimki gibi komik ve hareketli değil.Biliyorum tabi Diğer yorumları da sonra yazarım şuan gözümü FOX'tan ayıramıyorum hem BSA süper gidiyor hem de fragmanı bekliyorum
Yorum için teşekkürler. Gelecek bölümle ilgili tahminlerin neler?Yorum yapmıyorum.
Şuan çok hareketli ama elbette danışmanlık yaptığım diziye her türlü desteğe hazırımAşkın Peşinden'den daha mı önemliy BSA? Hem o insanın içini sıkar benimki gibi komik ve hareketli değil.
Yorum için teşekkürler. Gelecek bölümle ilgili tahminlerin neler?
Gece okuyacagim dedim ya sen söyle kim oldugunu@denizz19 çatladığına göre doğru yolda olduğumu biliyordum senin yorumunla netleşmiş oldu. Beğendiğin için teşekkürler ama bugün buraya yaptığın tek yorumun bu olmayacağını biliyorsundur.
Oku ve gör.
Yorumlarımızla coşturdukten sonra 8. bölümü de özelden anlatırım.Şuan çok hareketli ama elbette danışmanlık yaptığım diziye her türlü desteğe hazırım
Adı S ile başlayan fenomen karakterimiz.Gece okuyacagim dedim ya sen söyle kim oldugunu
BekliyorumYorumlarımızla coşturdukten sonra 8. bölümü de özelden anlatırım.
Övünmek gibi olmasın ama bayağı güzel oldu cidden.Bekliyorum
Müjde ve spiker sahneleri de komik olmuş, şimdi yeniden baktım
Aman şımarma hemenÖvünmek gibi olmasın ama bayağı güzel oldu cidden.
Selim miYorumlarımızla coşturdukten sonra 8. bölümü de özelden anlatırım.
Adı S ile başlayan fenomen karakterimiz.
Bölüme övgüler yağdıran sizsiniz bırakın da biraz şımarayım.Aman şımarma hemen
Yok Suzan.Selim mi
Sana da iyilik yapiyoruz yine yaranamiyoruzBölüme övgüler yağdıran sizsiniz bırakın da biraz şımarayım.
Yok Suzan.