Aşkın Peşinden - 7. Bölüm | Yeni Bölüm

Kacin Kurasi :A önemli degil zaten o yüzden bu diziyi geceye birakiyorum ben önem verdigim seyleri gece yaparim :A
Bari biraz yorum yap mesela seninkinin olması cezbedebilir. :A

Göz6'ya yorum yaptığın gibi Aşkın Peşinden'i de yorumlarından mahrum etmeyeceğini düşünüyorum. :A @Billy Kane

Son düzenleme:
İşte nihayet hem komedisi hem de heyecanı yüksek bir bölüm. :Z Dediklerimi uygulaman çok güzel :A @Aserat

Bölümün en komik anı Ayten ve Deniz sahneleriydi kesinlikle, Sıla albümü, sıkı yönetim ve OHAL esprileri güzeldi. :F

Selim'e de baya güldüm bu bölüm, daha çok görelim artık. :Z

Bölüm sonu ise çok güzel olmuş, bize bunlarla gel :A

İşte nihayet hem komedisi hem de heyecanı yüksek bir bölüm. :Z Dediklerimi uygulaman çok güzel :A @Aserat

Bölümün en komik anı Ayten ve Deniz sahneleriydi kesinlikle, Sıla albümü, sıkı yönetim ve OHAL esprileri güzeldi. :F

Selim'e de baya güldüm bu bölüm, daha çok görelim artık. :Z

Bölüm sonu ise çok güzel olmuş, bize bunlarla gel :A
@denizz19 çatladığına göre doğru yolda olduğumu biliyordum senin yorumunla netleşmiş oldu. Beğendiğin için teşekkürler ama bugün buraya yaptığın tek yorumun bu olmayacağını biliyorsundur. :A

Oku ve gör. :A

@denizz19 çatladığına göre doğru yolda olduğumu biliyordum senin yorumunla netleşmiş oldu. Beğendiğin için teşekkürler ama bugün buraya yaptığın tek yorumun bu olmayacağını biliyorsundur. :A

Oku ve gör. :A

Biliyorum tabi :A Diğer yorumları da sonra yazarım şuan gözümü FOX'tan ayıramıyorum hem BSA süper gidiyor hem de fragmanı bekliyorum :Z :A

Aşkın Peşinden'den daha mı önemliy BSA? Hem o insanın içini sıkar benimki gibi komik ve hareketli değil. :A

Yorum için teşekkürler. Gelecek bölümle ilgili tahminlerin neler? :A
Şuan çok hareketli ama elbette danışmanlık yaptığım diziye her türlü desteğe hazırım :Z :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking