Bir anlığına Burcu'nun Aşkın Peşinden'de de oynadığını hayal edip coşturmama yardım edebilirsin umarım.Selin Şekerci ve Serhat Teoman uyumu harika olmuş.
Burcu Altın, menejer olarak çok dadlu![]()
Üff kes be 2 günde bir dizi yayınlıyon hep seni mi coşturacağız :ssBir anlığına Burcu'nun Aşkın Peşinden'de de oynadığını hayal edip coşturmama yardım edebilirsin umarım.![]()
Sana Lacivert'te 10-20 yorum yazıyorum sen iki şey yazıp kaçıyorsun.Üff kes be 2 günde bir dizi yayınlıyon hep seni mi coşturacağız :ss
Zoraki yazıyorsun yoksa yazacağın yok .ssSana Lacivert'te 10-20 yorum yazıyorum sen iki şey yazıp kaçıyorsun.![]()
İkimiz de senaristiz ve dizilerimizin coşmasını istiyoruz anla işte.Zoraki yazıyorsun yoksa yazacağın yok .ss
Benim dizim zaten istemesem de coşuyor ben dün diziyi bıraktım gittim. Eskici vadikızı Çiğdem konuşmaya devam etmişlerİkimiz de senaristiz ve dizilerimizin coşmasını istiyoruz anla işte.![]()
Tamam sen gelirsen onlar da gelecek zaten. Beni seviyorsan gel lütfen.Benim dizim zaten istemesem de coşuyor ben dün diziyi bıraktım gittim. Eskici vadikızı Çiğdem konuşmaya devam etmişler![]()
O zaman gelmiyorumTamam sen gelirsen onlar da gelecek zaten. Beni seviyorsan gel lütfen.![]()
İzle o zaman yorum yap bakarız duruma göre.Kiralik Ask ne be![]()
İzliyorum zatenİzle o zaman yorum yap bakarız duruma göre.![]()
Bekliyom yorumunu, belki bakarim bölüme.İzliyorum zaten![]()
Pek bir sey anlamadim dizidenBekliyom yorumunu, belki bakarim bölüme.![]()
Katmışlar RenkDiziyi izledim Barış ve Sibel'i sevdim ama Rengarenk'ten hiçbir şey katmadıkları için beğenmedim.![]()