son sahneyi izlemedin galiba. Baris bileti yirtti renke ozamam yarim kalan isi tamamlayalim dedi.Dizi bence gayet hoş olmuş. Barış ve Renk arasındaki uyum çok iyi. Zaten Serhat Teoman'ı da ekrana çok yakıştırıyorum.
Barış'ın babasıyla hesaplaşma sahnesi şahaneydi. Hele babasının bir sürü fotoğrafı bir odada saklaması ve Barış'ın bunları görmesi duyguyu tavana çıkarmıştı.
Sibel yani Burcu Altın zaten şahaneydi o mimiklerini kullansın ben izleyeyim bol bol.
Barış ve Renk'in gece evde bir arada olmaları ve benimle susabilir misin biraz sözleri de çok anlamlıydı. Bölüm sonunda Barış'ın yeniden Amerika'ya döneceğini öğrendik ama muhtemelen zaten bir engel olacak ve Barış gidemeyecektir.
Alacağı reytinglere göre bakacağım duruma.![]()
Son kısmı izleyemedim reklamdan sonra evetson sahneyi izlemedin galiba. Baris bileti yirtti renke ozamam yarim kalan isi tamamlayalim dedi.
dizi benide sarmadi. reytingde kötu. zoraki birkac bölum surer sonra bye bye
Aynen ya bir parca bir sey olabilirdi sedef ve yigitte rengarenktr gibi degillerdi baska biri gibilerdi rengarenk bambaskaydiDiziyi izledim Barış ve Sibel'i sevdim ama Rengarenk'ten hiçbir şey katmadıkları için beğenmedim.![]()
bu diziyi senden başka izleyen var mı forumda3.bölüm yine çok eğlenceli ve yer yerde duygusallığın olduğu bir bölümdü. Öncelikle dizinin reklam düzeni daha iyi olabilirdi sanki yine de fena sayılmazdı.
Bölüm Yiğit ve Sedef ikilisi üzerine kuruluydu bu kez daha çok. Sedef'in annesi geldi diziye ve renk katacak gibi duruyor umarım konuk değildir. Hoş bu reytinglerle uzun soluklu olmayacak gibi ama olsun. Yiğit'in Sedef'e olan sevgisi çok gerçekçi. Yaptığı şeyler bunu fazlasıyla gösteriyordu zaten. Annesi evlendikleri halde bir daha gelenek göreneklere göre kız isteme töreni yapılmasını istedi ve Yiğit hazırlıklara başladı. Sedef'in annesiyle konuşması çok iyiydi özellikle Yiğit'in anne ve babamı çok erken kaybettim efendim demesi falan oldukça dokunaklıydı. Zaten anne de etkilendi fazlasıyla. Kız isteme faslında albayın Sedefi isteyeceği yerde Renk'i Barış'a istemesi şaşırtan detaydı bayağı şaşırdım yani
Sibel karakteri için söyleyeceğim söz yok zira çok geri planda kalıyor dizide. Burcu'nun yeteneğini senaristler kullanmıyor. Mesela ona da iyi bir aday bulsak fena olmazdı.
Renk ve Barış ikilisi ise tam bir muamma. Renk iyi saydırdı Barış'a. Barış'ın annesinden kalan hatırayı okurken ağlaması ve Can'dan Erçetin Annem şarkısının çalması ise oldukça cuk oturan bir sahneydi.
Bölüm keyifli ve duygusal bir bölümdü ve beğendim. Umarım yeni saatinde iyi oranlar alır.![]()
Yanılmıyorsam netten Billy Kane izliyordu ve bir de Aserat var bildiğim.bu diziyi senden başka izleyen var mı forumda![]()
etkinliğe ekliyim belki izleyen çıkar tabi kaldırılmazsaYanılmıyorsam netten Billy Kane izliyordu ve bir de Aserat var bildiğim.![]()
Serhat Teoman ve Burcu Altın'a yazık olacaketkinliğe ekliyim belki izleyen çıkar tabi kaldırılmazsagerçi yerine de emrahın dizisi gelecek .ss
serhat teomana gel köseme dedik izlenmese de devam ediyor dedik ama yancı rol kabul etmem ille de başrol dedi o yüzden beter olsunSerhat Teoman ve Burcu Altın'a yazık olacak![]()
Üff saçmalamaserhat teomana gel köseme dedik izlenmese de devam ediyor dedik ama yancı rol kabul etmem ille de başrol dedi o yüzden beter olsun![]()
genç mi teeee 10 yıl önce yemin dizisinde oynuyordu ne genci beÜff saçmalamaSerhat Teoman oldukça başarılı bir isim bence. Hatta çoğu genç oyuncuya bin çeker
![]()
33 yaşında herif yaşlı mı daha yolun yarısında bile değilgenç mi teeee 10 yıl önce yemin dizisinde oynuyordu ne genci be![]()
rengarenk değilmiydi bu @MayısKralı @Aserat falan izliyorlardı denizle 3 ederbu diziyi senden başka izleyen var mı forumda![]()
Ben Rengarenk'in ilk bölümüne bakmıştım sadece.