ATV Kaçın Kurası - Dizi Yorumları

Kaan Taşaner varken biraz güzeldi ama yinede olmadı. Bu da tutmaz şimdiden güle güle :D

Dizi bence gayet hoş olmuş. Barış ve Renk arasındaki uyum çok iyi. Zaten Serhat Teoman'ı da ekrana çok yakıştırıyorum.

Barış'ın babasıyla hesaplaşma sahnesi şahaneydi. Hele babasının bir sürü fotoğrafı bir odada saklaması ve Barış'ın bunları görmesi duyguyu tavana çıkarmıştı.

Sibel yani Burcu Altın zaten şahaneydi o mimiklerini kullansın ben izleyeyim bol bol. :D

Barış ve Renk'in gece evde bir arada olmaları ve benimle susabilir misin biraz sözleri de çok anlamlıydı. Bölüm sonunda Barış'ın yeniden Amerika'ya döneceğini öğrendik ama muhtemelen zaten bir engel olacak ve Barış gidemeyecektir. :)

Alacağı reytinglere göre bakacağım duruma. :)
son sahneyi izlemedin galiba. Baris bileti yirtti renke ozamam yarim kalan isi tamamlayalim dedi.
dizi benide sarmadi. reytingde kötu. zoraki birkac bölum surer sonra bye bye

Sibel ve Barış diyalogları süperdi. :D

Barış yani Serhat Teoman ekrana çok yakışıyor yetenekli bir isim gerçekten. :)

1.bölümün sonunda Barış Amerika'ya gidecekti ancak vazgeçti. 2.bölümün sonu ise Amerika'ya gidelim mi oldu. :D

Bölüm genel anlamda ilk bölüme göre daha iyiydi ve eğlenceliydi. Umarım hak ettiği oranları görür yoksa yazık olacak isimler çok dizide. :)

3.bölüm yine çok eğlenceli ve yer yerde duygusallığın olduğu bir bölümdü. Öncelikle dizinin reklam düzeni daha iyi olabilirdi sanki yine de fena sayılmazdı.

Bölüm Yiğit ve Sedef ikilisi üzerine kuruluydu bu kez daha çok. Sedef'in annesi geldi diziye ve renk katacak gibi duruyor umarım konuk değildir. Hoş bu reytinglerle uzun soluklu olmayacak gibi ama olsun. Yiğit'in Sedef'e olan sevgisi çok gerçekçi. Yaptığı şeyler bunu fazlasıyla gösteriyordu zaten. Annesi evlendikleri halde bir daha gelenek göreneklere göre kız isteme töreni yapılmasını istedi ve Yiğit hazırlıklara başladı. Sedef'in annesiyle konuşması çok iyiydi özellikle Yiğit'in anne ve babamı çok erken kaybettim efendim demesi falan oldukça dokunaklıydı. Zaten anne de etkilendi fazlasıyla. Kız isteme faslında albayın Sedefi isteyeceği yerde Renk'i Barış'a istemesi şaşırtan detaydı bayağı şaşırdım yani :D

Sibel karakteri için söyleyeceğim söz yok zira çok geri planda kalıyor dizide. Burcu'nun yeteneğini senaristler kullanmıyor. Mesela ona da iyi bir aday bulsak fena olmazdı.

Renk ve Barış ikilisi ise tam bir muamma. Renk iyi saydırdı Barış'a. Barış'ın annesinden kalan hatırayı okurken ağlaması ve Can'dan Erçetin Annem şarkısının çalması ise oldukça cuk oturan bir sahneydi.

Bölüm keyifli ve duygusal bir bölümdü ve beğendim. Umarım yeni saatinde iyi oranlar alır. :)

3.bölüm yine çok eğlenceli ve yer yerde duygusallığın olduğu bir bölümdü. Öncelikle dizinin reklam düzeni daha iyi olabilirdi sanki yine de fena sayılmazdı.

Bölüm Yiğit ve Sedef ikilisi üzerine kuruluydu bu kez daha çok. Sedef'in annesi geldi diziye ve renk katacak gibi duruyor umarım konuk değildir. Hoş bu reytinglerle uzun soluklu olmayacak gibi ama olsun. Yiğit'in Sedef'e olan sevgisi çok gerçekçi. Yaptığı şeyler bunu fazlasıyla gösteriyordu zaten. Annesi evlendikleri halde bir daha gelenek göreneklere göre kız isteme töreni yapılmasını istedi ve Yiğit hazırlıklara başladı. Sedef'in annesiyle konuşması çok iyiydi özellikle Yiğit'in anne ve babamı çok erken kaybettim efendim demesi falan oldukça dokunaklıydı. Zaten anne de etkilendi fazlasıyla. Kız isteme faslında albayın Sedefi isteyeceği yerde Renk'i Barış'a istemesi şaşırtan detaydı bayağı şaşırdım yani :D

Sibel karakteri için söyleyeceğim söz yok zira çok geri planda kalıyor dizide. Burcu'nun yeteneğini senaristler kullanmıyor. Mesela ona da iyi bir aday bulsak fena olmazdı.

Renk ve Barış ikilisi ise tam bir muamma. Renk iyi saydırdı Barış'a. Barış'ın annesinden kalan hatırayı okurken ağlaması ve Can'dan Erçetin Annem şarkısının çalması ise oldukça cuk oturan bir sahneydi.

Bölüm keyifli ve duygusal bir bölümdü ve beğendim. Umarım yeni saatinde iyi oranlar alır. :)
bu diziyi senden başka izleyen var mı forumda:D