Tamam sohbet edin ama Lacivert başlıklı bir konuda 60 tane başka konu olunca garip duruyor.@Çiğdem- Benim Albümüm değil bu dizi neticede tabiki sohbet ortamı gibi olacak
Tamam sohbet edin ama Lacivert başlıklı bir konuda 60 tane başka konu olunca garip duruyor.@Çiğdem- Benim Albümüm değil bu dizi neticede tabiki sohbet ortamı gibi olacak
Senin dizinin sayfasında diziyle ilgili 10 tane mesaj anca var ona ne diyeceksin.Tamam sohbet edin ama Lacivert başlıklı bir konuda 60 tane başka konu olunca garip duruyor.
Farklı konular olabilir ama bu kadar da değil. Mesela orada senaryo nasıl geliştirebilir diye konuştuk ama burada @vadikızı kendi resmini bile koymuş. Sonra da düşük çeneniz yüzünden 9-10 reyting alıyorsun.Senin dizinin sayfasında diziyle ilgili 10 tane mesaj anca var ona ne diyeceksin.
Aşkın Peşinden sayfasını açtırıp baktırma yorumlara. .ssFarklı konular olabilir ama bu kadar da değil. Mesela orada senaryo nasıl geliştirebilir diye konuştuk ama burada @vadikızı kendi resmini bile koymuş. Sonra da düşük çeneniz yüzünden 9-10 reyting alıyorsun.
Farklı konular olabilir ama bu kadar da değil. Mesela orada senaryo nasıl geliştirebilir diye konuştuk ama burada @vadikızı kendi resmini bile koymuş. Sonra da düşük çeneniz yüzünden 9-10 reyting alıyorsun.
Seni de görmüs olduk iste fena mi sen bakma ona abla@eskici yusufu ikna edeyim diye kendi resmimi koydum yoksa koymazdım
ne kadar uzadı bu konu ya esprili konuşalım dedik
Seni de görelim.Seni de görmüs olduk iste fena mi sen bakma ona abla
Seni de görmüs olduk iste fena mi sen bakma ona abla
O beni kırmazdesin önemli değilde konu uzuyor ne var resim koymada
@denizz19 yusufu ikna edebilmen için uğraşcan bayağı galiba
Seni de görelim.
Beni göremeyiz simdilik ama benzetildigim bir ünlüyü ( cok da ünlü degil siradan bir oyuncu ) gösterebilirim size tabii istersenizdesin önemli değilde konu uzuyor ne var resim koymada
@denizz19 yusufu ikna edebilmen için uğraşcan bayağı galiba
Beni göremeyiz simdilik ama benzetildigim bir ünlüyü ( cok da ünlü degil siradan bir oyuncu ) gösterebilirim size tabii isterseniz
Bunu sen istedin.Beni göremeyiz simdilik ama benzetildigim bir ünlüyü ( cok da ünlü degil siradan bir oyuncu ) gösterebilirim size tabii isterseniz
Ben sana bir takılırım görürsün anyayı konyayıBen de @denizz19'a şakasına takılıyorum canım yoksa senlik bir sorun yok.
Ben de @denizz19'a şakasına takılıyorum canım yoksa senlik bir sorun yok.
Bu akşam yeni bölümde bol bol takılabilirsin.Ben sana bir takılırım görürsün anyayı konyayı