Söyleşi demek Severim eski dönemleriHasbihal etmek neydi ya. Sen 1980'lerde mi yaşıyon Deniz.
Beni ifsa mi etmek istiyorsunFaçam yansın karşimm bu arada özelden bana bir fotoğrafını atsana seni merak ediyorum ya da Facebook sayfanı konuştuğum insanın yüzünü bilmek isterim
Vadikızı ve eskicinin büyük destekleri var hem benim de etkim büyük. Diziyle ilgili heyecan yaratıyorum ve bu arkadaşlarda heyecanla Hasbihal ediyorlar benimle
Ayy sen şimdi böyle yaparsan hiç verir mi o. Bana versin ben de sana veririm gizlice çaktırma duymasın@eskici bende isterim faceee
@Aserat'in de cins cins lafları oluyor, acaba o hangi dönemde yaşıyor. Bazen uzaylı olduğunu düşünüyorum.Söyleşi demek Severim eski dönemleri
Haşa ne ifşası seni tanımak istiyorum. @batuhankaralar gibi şok olacağım bir karakter mi çıkacaksın merak ediyomBeni ifsa mi etmek istiyorsun
Ayy sen şimdi böyle yaparsan hiç verir mi o. Bana versin ben de sana veririm gizlice çaktırma duymasın
Haşa ne ifşası seni tanımak istiyorum. @batuhankaralar gibi şok olacağım bir karakter mi çıkacaksın merak ediyom
O uzaylı zaten la kulakları kepçe gibi@Aserat'in de cins cins lafları oluyor, acaba o hangi dönemde yaşıyor. Bazen uzaylı olduğunu düşünüyorum.
Çok zayıf kilo alması lazım biraztamam olur @eskici sözz seni ifşa etmem lütfennn
aa ne varmış be @batuhankaralar batucuğumun tatlişko biri işte allah allah
Foto at bana kimseye göstermem sözKullanmiyorum ki
Kullanmiyorum ki
Çok zayıf kilo alması lazım biraz
Foto at bana kimseye göstermem söz
Benle lanlı lunlu konuşma.O uzaylı zaten la kulakları kepçe gibi
Kız ben kilo alması lazım dedim zaten zayıflasın demedimvallamı e kullanmıyon diye vermicenmi yani seni bir görseydik yaa
ona yakışmış zayıflamasın
Bu da bir cevap tabi neyse konuya sen de geldiğine göre bu hafta totalimiz daha yüksek çıkacakBenle lanlı lunlu konuşma.
Kız ben kilo alması lazım dedim zaten zayıflasın demedim
Bu da bir cevap tabi neyse konuya sen de geldiğine göre bu hafta totalimiz daha yüksek çıkacak
Beni eklediği gün başına bela aldığını söylemiştim zaten sevmiyodum o çocuğu şimdi elime koz verdi yerin dibine sokacağım onubak yaa uğraşma bakım @batuhankaralar batuhanımla çok tatlı o
Beni eklediği gün başına bela aldığını söylemiştim zaten sevmiyodum o çocuğu şimdi elime koz verdi yerin dibine sokacağım onu
Beni taniyorsun zatenHaşa ne ifşası seni tanımak istiyorum. @batuhankaralar gibi şok olacağım bir karakter mi çıkacaksın merak ediyom
Belki ilerde görürsünüz ablavallamı e kullanmıyon diye vermicenmi yani seni bir görseydik yaa
ona yakışmış zayıflamasın
Onu böyle eze eze zayıflatacağım Birazdan gelir her şeye güldürdün yapar bir cevap yazar ve bir daha da göremeyizbak ya uğraşma batuhanla
Bu son zirvedeki haftan olacak haftaya İtiraflar başlayınca zirveyi kaybedeceksin.Kız ben kilo alması lazım dedim zaten zayıflasın demedim
Bu da bir cevap tabi neyse konuya sen de geldiğine göre bu hafta totalimiz daha yüksek çıkacak
O fotoğrafı atmazsan yeni bölümü yayınlamamBeni taniyorsun zaten
Belki ilerde görürsünüz abla
Biz idmanlıyız bebeğim evelallah karşımıza Kırgın Çiçekler de gelse geçerizBu son zirvedeki haftan olacak haftaya İtiraflar başlayınca zirveyi kaybedeceksin.