Amerika'da yaşadığını bilmiyordum. Mars'ta da en sevilen kanal sizsinizdir kesin. askshlajsal
Fox'a foxlarız orayıda. hele bi su çıksın orada.
Amerika'da yaşadığını bilmiyordum. Mars'ta da en sevilen kanal sizsinizdir kesin. askshlajsal
Ah canım hayallere bak koskoca Amerika kalite devi ABC varken CW varken Tilki TV'yi marsa gönderecek. Hayalin güzelmiş kanka.Fox'a foxlarız orayıda. hele bi su çıksın orada.
Ah canım hayallere bak koskoca Amerika kalite devi ABC varken CW varken Tilki TV'yi marsa gönderecek. Hayalin güzelmiş kanka.
Anletlere göre kadın adayın adını unuttum, o öndeymiş. Bu da demek oluyor ki Fox finito zaten bu sezon Türkiye'deki Fox'un son şansıymış. Amerika'daki büyük yöneticiler Türkiye pazarından çekilmek istiyorlarmış.Trump başa gelsin sen o zaman gör.
Anletlere göre kadın adayın adını unuttum, o öndeymiş. Bu da demek oluyor ki Fox finito zaten bu sezon Türkiye'deki Fox'un son şansıymış. Amerika'daki büyük yöneticiler Türkiye pazarından çekilmek istiyorlarmış.
İyi de Trump başa gelirse bizim için kötü olur diğer adayı desteklemen gerekmiyor mu? Trump başa gelirse bu coğrafyada işler iyice karışır. .ssonlar yandaş medya. yoksa Trump alacak seçimi. Hillary Clinton dış politikada ki başarısızlığı ile gözden fena düştü. Trump yener onu.
İyi de Trump başa gelirse bizim için kötü olur diğer adayı desteklemen gerekmiyor mu? Trump başa gelirse bu coğrafyada işler iyice karışır. .ss
bence daha anlaşmalar bitmedi ondan yayınlanmıyor ay yapım-tims-avşar film 3 ünün de 3 yeni projesi vardı bu sene için atv-kanal d- star 3-4 günü doldurdu seçim yapıyorlardır şimdi kim kapacak bakalımO değil de bugünde tanıtımımız yayınlanmadı.
Şimdi benim dediğimle senin söylediğinin ne alakası var ya da varda ben bu saatte kafam mı almıyor acaba ama bu ikinci ihtimal imkansız benim her sat kafam zehir gibi çalışır muhtemelen hata sende.bence daha anlaşmalar bitmedi ondan yayınlanmıyor ay yapım-tims-avşar film 3 ünün de 3 yeni projesi vardı bu sene için atv-kanal d- star 3-4 günü doldurdu seçim yapıyorlardır şimdi kim kapacak bakalım
ayol işte dizilerin kanalları belli olsun öyle yayınlanır diyorum tanıtım atv (edho-kırgınlar-yeter-seviyor sevmiyor) star (paramparça-kara sevda-anne-cesur ve güzel-kiralık aşk) kanal d (arka sokaklar-poyraz-hayat şarkısı-babam ve ailesi) çoğu günleri belli kanallar bak daha fox da yayınlamadı showla ikisinin daha dolmadı programlarıŞimdi benim dediğimle senin söylediğinin ne alakası var ya da varda ben bu saatte kafam mı almıyor acaba ama bu ikinci ihtimal imkansız benim her sat kafam zehir gibi çalışır muhtemelen hata sende.
Bizim Avşarla da dizimiz var ayrıca. Bu arada Asla Vazgeçmim'in Avşar-Gold ortak yapımı olduğunu biliyor muydun?
Heeee şimdi anladım, bana özürlüye anlatır gibi anlattın resmen.ayol işte dizilerin kanalları belli olsun öyle yayınlanır diyorum tanıtım atv (edho-kırgınlar-yeter-seviyor sevmiyor) star (paramparça-kara sevda-anne-cesur ve güzel-kiralık aşk) kanal d (arka sokaklar-poyraz-hayat şarkısı-babam ve ailesi) çoğu günleri belli kanallar bak daha fox da yayınlamadı showla ikisinin daha dolmadı programları
neyse sezenime şarkı seçiyorum sonra ayferime sahne seçip uyucam sence bu şarkı nasılHeeee şimdi anladım, bana özürlüye anlatır gibi anlattın resmen.