Lacivert - 7.Bölüm | Yeni Bölüm

ya ne bilim ben genelde resim göstermem sana gösterdimmi bilmiyorum
uzun zamandır konuştuğum biri vardı facede iyi arkadaştık resmimi
gösterdim anında engeli bastı bana:(
Evet gösterdin hayatta her şey tip değildir kalbinin güzel olması her şeyden çok daha önemli. Çok güzel kızlar tanıdım ama ciğerleri beş para etmez. Sen kendin gibi ol boşver kimin ne düşündüğünü :)

Olsun yaz sezonunda baslayan dizilerde devam ediyor :A
Beni diğer dizilerle kıyaslama zira ben farklıyım biliyon :A

Evet gösterdin hayatta her şey tip değildir kalbinin güzel olması her şeyden çok daha önemli. Çok güzel kızlar tanıdım ama ciğerleri beş para etmez. Sen kendin gibi ol boşver kimin ne düşündüğünü :)

Sende isine gelince kendini tv dizileriyle bir tutuyorsun isine gelmeyince de ben farkliyim diyorsun :A

:D tşk ederim canım benim ben makyaj yapmayı bilmem sevmem kilom var
zayıflamam lazım onuda ilacım bitti vericem inşallah ben hep kendimim deniz
asla başkası gibi davranmadım davranmam da beni tanıdın artık sen

:D tşk ederim canım benim ben makyaj yapmayı bilmem sevmem kilom var
zayıflamam lazım onuda ilacım bitti vericem inşallah ben hep kendimim deniz
asla başkası gibi davranmadım davranmam da beni tanıdın artık sen
Kalbinin temizliğini biliyorum en azından burada tanıdığım kadarıyla. Kendin gibi olmak iyi şeydir. Zayıfla tabi. Spor yap, yürüyüş yap,parklardaki spor aletlerine bin önemli.

İlk cümle ne alaka anlamadim :F ne kadar ara vereceksin peki :A
Ben de anlamadım sırf laf olsun işte :F Bilemiyorum senaryoyu ilerlettikten sonra inşallah :F

Kalbinin temizliğini biliyorum en azından burada tanıdığım kadarıyla. Kendin gibi olmak iyi şeydir. Zayıfla tabi. Spor yap, yürüyüş yap,parklardaki spor aletlerine bin önemli.

Ben de anlamadım sırf laf olsun işte :F Bilemiyorum senaryoyu ilerlettikten sonra inşallah :F

tşk ederim burda nasılsam gerçek hayatta da böyleyim ben deniz hep bana
ne kadar neşeli kızsın derler :D

dizimize geçelim @Bully kaanım ölmeyecek demiii

Belli bir süre belirlemen lazim sezon finali bu önemli :F

Bölüm baya hareketli başlamış nasıl bittiğini fark etmedim bile çok akıcı bir bölümdü:) Yusuf julideyi tehdit edip Kaan'dan uzaklaştırmayı başardı ama bunu daha fazla sürdürmeyi başarabilecek mi orası da tam bilinmiyor:) öbür yandan Kaan'ın durumu bakalım nasıl olacak:) hastanede bekleyen Çiğdem julide Yusuf bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacaklar:)ayrıca çiğdemin Kaan'a oğlum diye hitap etmesi kafaları baya karıştırdı:) julide bakalım Yusuf'un tehditleri karşısında daha fazla dayanabilecekmi:)iyi bir bölüm olmuş:)emeğine sağlık @denizz19:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking