Benim Albümüm 3.Sezon / 3.Hafta

İlk hafta hedefim ilk 5ti : 9.oldum.
2.hafta hedefim ilk 3tü : 7.oldum
Bu hafta hedefim yine ilk 3 : ......
Bu hafta bana replay tuşuna tecavüz etmeme sebep olan şarkılardan biriyle geliyorum ; ''Gizli Sevda''
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock
Ferdi Tayfur pek dinlemem ama adam söylüyor abi ya. :D Bu şarkıyı İrem coverlamıştı öyle bir avantajın da var bu sefer ilk 3 olabilir belki. :A

Afedersin de İrem şarkıyı fuckıp atmış ne avantajı olabilir ki bana onu anlamadım :D
Şu klavyene hakim ol biraz, en azından yarışmayı tamamla yani. :F Sonra sana YGS-LYS yolları gözükecek zaten. :A

Popüler sanatçı sonuçta forumda da dinleyicisi çok İrem'in, Benim Albümüm 1.sezonda da iyi sonuç almıştı diye hatırlıyorum bu şarkı. :D

@Bully Youtube da bir yorum ; avantaj sağlar dediğin duruma bak :D ''Irem Dericiyi dinledikten sonra şarkıyı batırdığını farkedip, ÜSTADı dinlemeye gelenler like''

Şu klavyene hakim ol biraz, en azından yarışmayı tamamla yani. :F Sonra sana YGS-LYS yolları gözükecek zaten. :A

Popüler sanatçı sonuçta forumda da dinleyicisi çok İrem'in, Benim Albümüm 1.sezonda da iyi sonuç almıştı diye hatırlıyorum bu şarkı. :D
İremi severim pop müziğin en iyilerinden biri ama senin Arabesk'in Kralı olan Ferdi Babanın şarkısını coverlemek gibi bir işin altından kalkamayacağını bilmen lazım :D Ferdi Baba söyler başyapıt olur , İrem söyler çöp olur :D Ha Forumda ki jürilerimiz İremin coverını sevip bana tam puan vereceklerse ; hiç vermesinler , 1 basıp geçsinler :D

Harika seçim olmuş ama oy kullanmayacağım. Kısasa kısas. :Z

@sokak sanati Bir gün Ferdi Babayı dinleyeceksin ister seve seve ister ağlaya ağlaya :D
Oha lan Ferdi Tayfuru sen mi seçtin, şaşırdım. :D İyi tercih ama. :bhr: 2 haftadır iyi puan alıyon. :A