Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 6.Hafta Sonuçları

Sorun bencilliğin. Ben senin sonuç konularında kendimi parçalayayım sen tek yorum yapma.
Hayat Şarkısı'nı izliyordum ve reklam aralarında sadece mobilden bakabildiğim için yorum yapamadım. Ama amacım bencillik yapmak değildi kırdıysam kusura bakma. Şaka yaptığını zannediyordum çünkü.

Hayat Şarkısı'nı izliyordum ve reklam aralarında sadece mobilden bakabildiğim için yorum yapamadım. Ama amacım bencillik yapmak değildi kırdıysam kusura bakma. Şaka yaptığını zannediyordum çünkü.
Şaka yollu ciddi söylüyorum ama sen ciddi algıla.

Tamam daha önce de smiley olmadan şaka yaptığın için ilk başta anlayamadım. Artık destek vermeye çalışırım ama elendiğim için herhangi bir yarışmacı kadar olamaz sanırım. Üzdüysem affedersin.
Teşekkür ederim mesaj sayımızı arttırdın böylece dün yazmadın bugün yazdırdım. :A

Teşekkür ederim mesaj sayımızı arttırdın böylece dün yazmadın bugün yazdırdım. :A
Hadi bugünlük bir şey demiyorum ama her seferinde benden bu kadar çıkar. Dizi Savaşları'na ikide bir etiketlememin nedeni finalist olman ve jüri üyelerinden kimsenin olmamasıydı. Bu arada sen de oku artık yeni bölümü. :A

Evet ya fark ettim de benim yüzümden gitmiş final puanı :( Üzgünüm dostum böyle olsun istemezdim çok kararsızdım ilk 3 için bende öyle yerleştirdim ama daha iyisi olabilirmiş :)
Senin canın saolsun be Enis'im. :D 1 puanı hak edecek bir şarkı değildi bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz, tabii ben sitemimi dile getiririm orası ayrı. :A

Senin canın saolsun be Enis'im. :D 1 puanı hak edecek bir şarkı değildi bence ama zevkler ve renkler tartışılmaz, tabii ben sitemimi dile getiririm orası ayrı. :A
Aslında bak adaletli verdiğim için pişman değilim o da şu açıdan ,kim hangi şarkıcı ile yarışıyor bilgim yok :) Verdim sadece puanları ama sonra kötü veridklerimi tekrar dinledim sıralama değişik olabilirmiş ilk5 arası sadece :)