Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 6.Hafta Sonuçları

Zaten etiketlemedigin icin aklima gelmedi yoksa kullanirdim :A neyse haftaya kullanayim da Tolga'yi gönderelim :F
Haftaya süper sahneyle gelcem :A

Sen mi atandı :F Ben oy kullanırken @MayısKralı sunuyordu. Hissi kablel vuku değil mi işte hissetmişim olacakları ki MayısKralı'na hep yakınıyordum bu yarişma cok uzun diye:F Sana da böyle sıkıcı yarişma lazımdı:A
Ben çok eğlenceli sunuyorum :A

Baya güzel yarıştık ama yaklaşık bir aydır telde olduğum için çok zor oluyordu. Sırf @denizz19 için devam etmiştim, bilir zaten. :bhr: Sana da geçmiş olsun @turkuazz kader arkadaşıyız. :A

@Bully @denizz19 @Tzira sizlere de tebrikler. :D

Kalan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum. :bhr:

Baya güzel yarıştık ama yaklaşık bir aydır telde olduğum için çok zor oluyordu. Sırf @denizz19 için devam etmiştim, bilir zaten. :bhr: Sana da geçmiş olsun @turkuazz kader arkadaşıyız. :A

@Bully @denizz19 @Tzira sizlere de tebrikler. :D

Kalan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum. :bhr:
Teşekkürler @Yiğitt çok iyi yarıştın:) Gökçe Bahadırın finalde olması lazımdı aslında ama sağlık olsun buraya kadarmış:)

Son düzenleme:
Bir de bana diyor Dizi Savaşları'nı yavaş yürütüyorum diye. Adam 2 saatten fazla sürede tamamlayıp 350 mesaj yazdırmış ama herkes sus pus. :A
Sen hiç konuşma sana hiçbir konuda müsamaha göstermeyeceğim artık. Batsın programların. Sakın bana yok şu dizi vardı falan deme.

Heryerde totalcilik:F
Ebru Akel daha tatlı ve sempatik :A ve daha gerçek yapmacık değiş.

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961