Bu akşam kaça bölündün de tüm dizilere bakabildin?Cemre göremiyorum dedi izlediğim kadarıyla @MayısKralı haklı çıkmış o zaman @denizz19
Bu akşam kaça bölündün de tüm dizilere bakabildin?Cemre göremiyorum dedi izlediğim kadarıyla @MayısKralı haklı çıkmış o zaman @denizz19
İlk İçerde'yi izledim, bilgisayardan da Babam ve Ailesi'ne baktım ikisi de sardı ama bakalımBu akşam kaça bölündün de tüm dizilere bakabildin?
Şimdi sabaha kadar ağıt yakarsınız yandık desene.Meral öldü ben şok Serkan ve Defne evlatlık mı :O
Kes be.Şimdi sabaha kadar ağıt yakarsınız yandık desene.
KaybolNe kadar rahat senaryo yaziyolar ya. Önce silahla yaralan sonraki bölüm araba çarpsın vaov.
Abi bi dizinin fanı olursunda bu olaylarada okey dememelisin bence aşırı abartı.Kes be.
Kaybol
Sana mı kaldı ben açıyorum şu an :ssO zaman bunun konusunu açabilirim.
İzleme o zaman :ssAbi bi dizinin fanı olursunda bu olaylarada okey dememelisin bence aşırı abartı.
Arkadaşın gözleri kör olmuş fanlıktan.Abi bi dizinin fanı olursunda bu olaylarada okey dememelisin bence aşırı abartı.
İzlemedim zaten zap yaparken son sahneye denk geldim sonra fragmana baktım o kadar. Ayrıca yalandan heyecan kasma Meral tabiki ölmedi. Kader başkasının mezarından bahsediyo bence Meral süsü veriyolar.Sana mı kaldı ben açıyorum şu an :ss
İzleme o zaman :ss
İyi o zaman sen aç. Zaten Total dizileriyle vaktimi harcayamam.Sana mı kaldı ben açıyorum şu an :ss
İzleme o zaman :ss
Üstadımız konuştuNe kadar rahat senaryo yaziyolar ya. Önce silahla yaralan sonraki bölüm araba çarpsın vaov.
Birinin gerçekleri yüzünüze şaplatması lazımdı.Üstadımız konuştu
Yarın reytingleri ben şaplatacam sanaBirinin gerçekleri yüzünüze şaplatması lazımdı.
Yahu o ne anlar dizide gitsin dışarıda izlesinYarın reytingleri ben şaplatacam sana
Körlük meselesi bence de tuhaftı ama neyse nazar boncuğu abine bir ev bulalım artık yeter@denizz19 bonişim niye gelemediğimi artık biliyosun abimler geldi
ama yinede izledim bölüm çok güzeldi güzel başladık birşeyi eleştircem
cemrenin kör olması yani kız vuruldu tamam psikolojik ama vurulmadan sonra
kör olması olmamış ya tamam bir kaçıncında iz kalması gerekti ama cemrenin
kör olması olmamalıydı bence ya onun dışında bölümü çok beğendim ben