Kırgın Çiçekler 51.Bölüm Yorumları / 2.Sezon

Koca bölüm hayaldi tebrikler Ntc

Teşekkürler Atv :A

Allah yardımcıları olsun :) Mesude tokatı yiyince içimin yağları eridi aslında bir de Banuya çakacaktı iyi olurdu :F

amin cnm tşk ederim
ahh benimdee tokattan önce feridenin mesudeye bir çok laf saymasını isterdim
sonra tokadı yapıştırsın isterdim yaw he dur ben orayıda diyecedim sana yahu
mahkeme o kadar duydu nazandan hala kemalim suçsuz diyor delirdim resmen ya

amin cnm tşk ederim
ahh benimdee tokattan önce feridenin mesudeye bir çok laf saymasını isterdim
sonra tokadı yapıştırsın isterdim yaw he dur ben orayıda diyecedim sana yahu
mahkeme o kadar duydu nazandan hala kemalim suçsuz diyor delirdim resmen ya
Annem Mesude için ne kadar mal bir kadın diyor :F

ya cenk ti galiba ismi
nekadar zayiflamis öyle. kimse yorum yapmamis. final zamanidami böyle zayifdi?
yanliz kilo gidince cirkinlesmis. galiba kelepce takmis mideye. daha tam kendinde degil.

Yeni sezon sonunda başladı yeni sezon hayırlı olsun bölümün çoğunu izledim ama tamamını izleyip yorumlarım:)

ya cenk ti galiba ismi
yanliz kilo gidince cirkinlesmis. galiba kelepce takmis mideye. daha tam kendinde degil.
hahah tam ben söyleyecektim hortlak gibi olmuş o ne öyle yüzüne yeminle uzun uzun bakamadım ölmüşte çürümüş ceset gibi çok çirkinleşmiş çok 😱😱😱

gelelim bölüme kemalim dışında 1.sezonun kopyası bir bölümdü @DarkLeqenD :F

güney serkan eylülle songül için ağlıyor güneyin hareketleri aynı mesude feride restleşmesi aynı nazanla güneyin annesi tekrar kızları bunlardan ayıralım diyor başa döndüler cemre kör oldu zaten herşey bu kızın başına geliyor 1.sezonun karma özeti gibiydi yenilik adına hiçbirşey yok yeni birşey bulmaları lazım :F

bölümün tek artısı kemal bu adam olmazsa olmaz hapishanede tek odalı yere geçince gülme kırızı tuttu beni adam sanki otel odasına yerleşiyor ayoll :A şu adama 1 saat yer versinler dizide kızları ara sıra göstersinler kemalimi izlemek büyük keyif :A

hahah tam ben söyleyecektim hortlak gibi olmuş o ne öyle yüzüne yeminle uzun uzun bakamadım ölmüşte çürümüş ceset gibi çok çirkinleşmiş çok 😱😱😱

gelelim bölüme kemalim dışında 1.sezonun kopyası bir bölümdü @DarkLeqenD :F

güney serkan eylülle songül için ağlıyor güneyin hareketleri aynı mesude feride restleşmesi aynı nazanla güneyin annesi tekrar kızları bunlardan ayıralım diyor başa döndüler cemre kör oldu zaten herşey bu kızın başına geliyor 1.sezonun karma özeti gibiydi yenilik adına hiçbirşey yok yeni birşey bulmaları lazım :F

bölümün tek artısı kemal bu adam olmazsa olmaz hapishanede tek odalı yere geçince gülme kırızı tuttu beni adam sanki otel odasına yerleşiyor ayoll :A şu adama 1 saat yer versinler dizide kızları ara sıra göstersinler kemalimi izlemek büyük keyif :A
İzleme o Zaman.

ben dizide kızları zaten cemre hariç tutmuyordum biz kemalciyiz ayol :F

iki dizi aynı gün sen hiçmi izlemedin illa birini seçip diğerinden mahrum kalmaya gerek yok çoğu zaman aynı günde 2 dizilerim oldu son dönemde seviyorsan ikisinide izlersin :F

ya cenk ti galiba ismi

ben yazacaktım unuttum ya cenk gerçekten çok zayıflamış final de bu kadar zayıf
değildi valla yazın iyice zayıflamış

İzlemeye başlıyorum ben de, bakalım nasıl bölüm olmuş? Eğer beğenmezsem bırakırım. :(

İlk 1 saat 5 dakikası falan bitti. Kızların vurulması üzerinden dizi ilerliyor doğal olarak. Tüm ekip hastanede buluştu, kızlardan iyi haber bekliyorlar. Kader iyi oldu, onu kurtardık. :Z

Bu arada yurdun çatısında kızların konuşmaları güzeldi, sonra tabut görünce.aşağı indiler. O sahnede korktum lan, korku filmi gibiydi. :D Kemal da orada zombi gibi sürünüyordu. :A @DarkLeqenD

Bu arada Cenke ne olmuş öyle, oha şok dedim resmen. 😱 Çocuk nasıl zayıflamış öyle, helal olsun. Görünce bir şaşırdım, komik geliyor görünce bi. :D