Dizi Savaşları - 3. Sezon | BÜYÜK FİNAL Sonuçları

Gelecek sezon Bana Sevmeyi Anlat ile yarışacağına yönelik dedikodularla gündeme gelen @Forumdash'ın oyu Selim Bebek'e gidiyor. :A

8 - Aşk Yeniden (@ozgur2113)

@denizz19

Hayır yeni sezonda dizime ağırlık vereceğim ve milletten ikide bir oy istemek için zamanım yok. :A
Kim gıybetimi yapıyor:F

@Forumdash gidip total sahneye puan vermiş püi .ss
Yaa sen neden bu saçma sahneyle yariştin? Ayrıca Ferihanın kaçırılma sahnelerinden neden paylaşmadın hiç? Yada Ferihanın eritilen plastik şişeyle yanmasını filan:T: Diziyi dizi yapan sahnelerdi:/

Yine nereye kayboldun? .ss :A @ozgur2113

Yaa sen neden bu saçma sahneyle yariştin? Ayrıca Ferihanın kaçırılma sahnelerinden neden paylaşmadın hiç? Yada Ferihanın eritilen plastik şişeyle yanmasını filan:T: Diziyi dizi yapan sahnelerdi:/
Yapan yok ama içime öyle doğdu. :A

Bence dizinin en berbat sahneleriydi :D düşündüm onları aslında ama sonra genel kanımı değiştirdim. :D

@Aserat açıkla artık işimiz gücümüz var çıkacağım görecen

Yarışmanın ortasında yeni konu açıyorsun pes. :A
Sen de geçenlerde öyle yapıyordun :A Sonuç açıklarken konu açıyorum diyen sen değil miydin? :A

Benim yapmam normal çünkü bir zorunluluğum yok ama sen sunucu olarak sonuçları açıklamak zorundasın :A

@Ahmad harikasın :D

Final puanlarımız işe yarayacaktır dimi @Aserat :D
Hala kuralı bilmiyor musun? Final puanı toplam puan için avantaj ve finali kaybeden taraf bugüne kadar aldığı tüm ekstra puanları kaybedecek. Gerçi son kısmı bu sezon yapmayabilirim düşünmem lazım. :X

Sen de geçenlerde öyle yapıyordun :A Sonuç açıklarken konu açıyorum diyen sen değil miydin? :A

Benim yapmam normal çünkü bir zorunluluğum yok ama sen sunucu olarak sonuçları açıklamak zorundasın :A
Atarlara gel atarlara. Yani finalist olduğun yarışmadan daha mı önemli Kertenkele'nin yeni sezon tarihi? :A

Hala kuralı bilmiyor musun? Final puanı toplam puan için avantaj ve finali kaybeden taraf bugüne kadar aldığı tüm ekstra puanları kaybedecek. Gerçi son kısmı bu sezon yapmayabilirim düşünmem lazım. :X

Atarlara gel atarlara. Yani finalist olduğun yarışmadan daha mı önemli Kertenkele'nin yeni sezon tarihi? :A
Tamam sus ve açıkla.

Evet konu açmak benim için daha önemli :A

Teşekkür ederim @Forumdash :Z Oyunu daha yeni gördüm bu pis Aserat yüzünden :F