Hiç tepki vermem başarıma bir yenisini eklemiş olurum. Finalde 1.olsam bana hiçbir yararı olmuyor benim için hedef finale çıkmakPeki ikinci kez finale çıkıp kaybedersen nasıl bir tepki verirsin?
Hiç tepki vermem başarıma bir yenisini eklemiş olurum. Finalde 1.olsam bana hiçbir yararı olmuyor benim için hedef finale çıkmakPeki ikinci kez finale çıkıp kaybedersen nasıl bir tepki verirsin?
Ben ortalığı karıştırıp reytinglere katkın olur diye düşünmüştüm ama sonuç hayal kırıklığı.Hiç tepki vermem başarıma bir yenisini eklemiş olurum. Finalde 1.olsam bana hiçbir yararı olmuyor benim için hedef finale çıkmak
Kim gıybetimi yapıyorGelecek sezon Bana Sevmeyi Anlat ile yarışacağına yönelik dedikodularla gündeme gelen @Forumdash'ın oyu Selim Bebek'e gidiyor.
8 - Aşk Yeniden (@ozgur2113)
@denizz19
Hayır yeni sezonda dizime ağırlık vereceğim ve milletten ikide bir oy istemek için zamanım yok.
Yaa sen neden bu saçma sahneyle yariştin? Ayrıca Ferihanın kaçırılma sahnelerinden neden paylaşmadın hiç? Yada Ferihanın eritilen plastik şişeyle yanmasını filan Diziyi dizi yapan sahnelerdi:/@Forumdash gidip total sahneye puan vermiş püi .ss
Yapan yok ama içime öyle doğdu.Kim gıybetimi yapıyor
Yaa sen neden bu saçma sahneyle yariştin? Ayrıca Ferihanın kaçırılma sahnelerinden neden paylaşmadın hiç? Yada Ferihanın eritilen plastik şişeyle yanmasını filan Diziyi dizi yapan sahnelerdi:/
Bence dizinin en berbat sahneleriydi düşündüm onları aslında ama sonra genel kanımı değiştirdim.Kim gıybetimi yapıyor
Yaa sen neden bu saçma sahneyle yariştin? Ayrıca Ferihanın kaçırılma sahnelerinden neden paylaşmadın hiç? Yada Ferihanın eritilen plastik şişeyle yanmasını filan Diziyi dizi yapan sahnelerdi:/
Tamam siz de ne çatladınız be.Bence dizinin en berbat sahneleriydi düşündüm onları aslında ama sonra genel kanımı değiştirdim.
@Aserat açıkla artık işimiz gücümüz var çıkacağım görecen
Sen de geçenlerde öyle yapıyordun Sonuç açıklarken konu açıyorum diyen sen değil miydin?Yarışmanın ortasında yeni konu açıyorsun pes.
Hala kuralı bilmiyor musun? Final puanı toplam puan için avantaj ve finali kaybeden taraf bugüne kadar aldığı tüm ekstra puanları kaybedecek. Gerçi son kısmı bu sezon yapmayabilirim düşünmem lazım.
Atarlara gel atarlara. Yani finalist olduğun yarışmadan daha mı önemli Kertenkele'nin yeni sezon tarihi?Sen de geçenlerde öyle yapıyordun Sonuç açıklarken konu açıyorum diyen sen değil miydin?
Benim yapmam normal çünkü bir zorunluluğum yok ama sen sunucu olarak sonuçları açıklamak zorundasın
Tamam sus ve açıkla.Hala kuralı bilmiyor musun? Final puanı toplam puan için avantaj ve finali kaybeden taraf bugüne kadar aldığı tüm ekstra puanları kaybedecek. Gerçi son kısmı bu sezon yapmayabilirim düşünmem lazım.
Atarlara gel atarlara. Yani finalist olduğun yarışmadan daha mı önemli Kertenkele'nin yeni sezon tarihi?
Siz de biraz sabırlı olun. İki dakika daha fazla bekleyince ölmezsiniz herhalde.Tamam sus ve açıkla.
Evet konu açmak benim için daha önemliHala kuralı bilmiyor musun? Final puanı toplam puan için avantaj ve finali kaybeden taraf bugüne kadar aldığı tüm ekstra puanları kaybedecek. Gerçi son kısmı bu sezon yapmayabilirim düşünmem lazım.
Atarlara gel atarlara. Yani finalist olduğun yarışmadan daha mı önemli Kertenkele'nin yeni sezon tarihi?
Benim yüzümden değil ki. Sen tam bakamamışsın zaar.Evet konu açmak benim için daha önemli
Teşekkür ederim @Forumdash Oyunu daha yeni gördüm bu pis Aserat yüzünden
Twitter'dan bir şey demeyecek olsam bile burada kurtuluşun yok benden.Teşekkür ederim @sokak sanati
Burada da engellerim seni çok mu zorTwitter'dan bir şey demeyecek olsam bile burada kurtuluşun yok benden.
Yönetimdekiler engellenemiyor yalnız. Belki 2 hafta önce olsa olurdu ama şimdi ne yazık ki olmaz.Burada da engellerim seni çok mu zor
Kozcuoğlu.@sokak sanati inşallah Emir Kozoğlu ölür bu sezon