Yıldızlar Yarışıyor gibi benim sunumumla kalite çıtasını yükselten bir programla bu paçoz programı mı kıyaslıyorsunDiğer yarışmalarda bazı jüri üyeleri de yorum yapıyor ama Dizi Savaşları'na gelindiğinde hep üvey evlat muamelesi. Hem diğer finalistimiz @ozgur2113 de yokken nasıl gidecek?
La daha ne istiyon daha 5 oy açıkladın 63 mesaj oldu
Benim sana lafım yok sadece biraz canım sıkıldı.Ben buralardayım 2 dakika girmeyince hemen triplere giriyorsun. Ayrıca defalarca söyledim mobilden girdiğim için sadece foruma yetişmekte zorlanıyorum.
Bir ara ortalardan kayboldunuz ama.La daha ne istiyon daha 5 oy açıkladın 63 mesaj oldu
ozgur2113 nerede diyorsun farkındaysan onun için söylüyorumBenim sana lafım yok genel bir olgudan bahsediyorum.
Bir anda ortalıktan kaybolunca yine inat mı yapıyorsun diye düşündüm.ozgur2113 nerede diyorsun farkındaysan onun için söylüyorum
Ya da deniz dururken bana mı oy verecekti @BullyAteşli öpüşme sahnesi dururken o ayfer cadalozuna mı oy verecekti
Yıldızlar'ın da ederi daha fazla değil. Maalesef aktifliğin az olduğu bir güne denk geldik.Yıldızlar Yarışıyor gibi benim sunumumla kalite çıtasını yükselten bir programla bu paçoz programı mı kıyaslıyorsun
Durduk yere niye inat yapayım ki Üstelik finalistkenBir anda ortalıktan kaybolunca yine inat mı yapıyorsun diye düşündüm.
Demek finalist olduğun yarışmanın konusunun sinek avlamasına dayanamayıp ortalığı kızıştırmaya başladın.Ya da deniz dururken bana mı oy verecekti @Bully
Bana oy verenler sahnenin kalitesine oy veriyor sana oy verenler ise senin için oy kullanıyor
Yoo amacım @denizz19'la uğraşmakDemek finalist olduğun yarışmanın konusunun sinek avlamasına dayanamayıp ortalığı kızıştırmaya başladın.
Biraz yavaş gittiğim için daha önceki gibi bana nispet yaparsın diye şey ettim.Durduk yere niye inat yapayım ki Üstelik finalistken
Sen durduk yere tansiyonu yükseltiyorsun
Neyse bu yarışmada ikinci kez finalde kaybedeceksinİnsanların diline bir kez düşmeye gör torba değil ki büzesin ağızlarını. @Bully gel de kendin cevabını ver şu kara çocuğa
Sinir oluyorum yavaş gitmene ama son işte napalım katlanıyoruzBiraz yavaş gittiğim için daha önceki gibi bana nispet yaparsın diye şey ettim.
Tamam yeter bu kadar çene çaldın ne kadar sonuç o kadar reytingEvet uğraş ki onun da çenesi düşsün ve gelsin reytingler.
Evet maalesef gelecek yaza kadar Dizi Savaşları olmayacak ama 4. sezonda ortalığı yine kasıp kavuracağız.Neyse bu yarışmada ikinci kez finalde kaybedeceksin
Sinir oluyorum yavaş gitmene ama son işte napalım katlanıyoruz
Seneye ne zaman Ben varken başlaEvet maalesef gelecek yaza kadar Dizi Savaşları olmayacak ama 4. sezonda ortalığı yine kasıp kavuracağız.