Onun sevdiği isimler ve dizilerle katılıyorum hemen şike damgası vurun tabi. ssHer yarışmada sana yüksek veriyor şüphelenmeye başladım Kaç para verdin pis şike
Ben tek seferliğine cevap verdim bu tür mesajları senden görmemiz lazım ki kavga çıksın.Yürü be
Mevzu sen olunca akla başka bir şey gelmiyorOnun sevdiği isimler ve dizilerle katılıyorum hemen şike damgası vurun tabi. ss
Ama @denizz19 onun boncuk gözlü bonişi yani normal böyle olması.Her yarışmada sana yüksek veriyor şüphelenmeye başladım Kaç para verdin pis şikeci
Bomba gibi görünüyor-- REKLAM --
Yıldızlar Yarışıyor'da Burcu Biricik'i eleyenleri utandırmak için yeni sezon 2. fragmanımızı buradan paylaşıyorum. Hayat Şarkısı, Salı 20.00'de Kanal D'de.
Aman onun o boncuk gibi gözlerini oyarım ben bu gidişleAma @denizz19 onun boncuk gözlü bonişi yani normal böyle olması.
Halt etmişsiniz sizMevzu sen olunca akla başka bir şey gelmiyor
Evet Burcu'nun olduğu her şey bomba gibidir hatta bombanın ta kendisidir.Bomba gibi görünüyor
Fragman mükemmel çok özlemişim hayat şarkısıni-- REKLAM --
Yıldızlar Yarışıyor'da Burcu Biricik'i eleyenleri utandırmak için yeni sezon 2. fragmanımızı buradan paylaşıyorum. Hayat Şarkısı, Salı 20.00'de Kanal D'de.
Aşırı hızlı olamam sonuçta finaldeyiz.Hızlı ol az. .s
Yorumsuz kal da gör.Aşırı hızlı olamam sonuçta finaldeyiz.
Boş boş ne konuşak
Yahu ne bekliyon diğer üyeler neden yorum yapmak istesin kiYarışma yapmaktan nefret ediyorum. Alt tarafı iki yarışmacı var ama sinek avlıyor konu.
@MasacRE-'nin oyu:
8 - Aşk Yeniden (@ozgur2113)
@denizz19
Oy falan açıklamıyorum birazdan toplu mesaj olarak ekleyeceğim.
Diğer yarışmalarda bazı jüri üyeleri de yorum yapıyor ama Dizi Savaşları'na gelindiğinde hep üvey evlat muamelesi. Hem diğer finalistimiz @ozgur2113 de yokken nasıl gidecek?Yahu ne bekliyon diğer üyeler neden yorum yapmak istesin ki
@MasacRE- bana mı antisin anlamıyom ki halbuki ben seni severim.
Ben buralardayım 2 dakika girmeyince hemen triplere giriyorsun. Ayrıca defalarca söyledim mobilden girdiğim için sadece foruma yetişmekte zorlanıyorum.Diğer yarışmalarda bazı jüri üyeleri de yorum yapıyor ama Dizi Savaşları'na gelindiğinde hep üvey evlat muamelesi. Hem diğer finalistimiz @ozgur2113 de yokken nasıl gidecek?