Dizi Savaşları - 3. Sezon | BÜYÜK FİNAL Sonuçları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,562
Puanı
1,061
d%C4%B0z%C4%B0-sava%C5%9Elari-3-sezon-png.51377

Ve Dizi Savaşları'nın 4 Ağustos'ta başladığımız 3. sezonu bu akşam sona eriyor. 11 diziyle başladığımız yarışmada sadece iki yapım kaldı. Peki şampiyonluk unvanını kim alacak? Elenme düellosuna kaldıktan sonra iki kez birinci olan Aşk Yeniden (@ozgur2113) mi, yoksa yarış boyunca genellikle ilk 5'ten çıkmayan Adını Feriha Koydum (@denizz19) mu? Sonuçları öğrenmek için 21.00'de buluşalım. :)

NOT: Benim oyum 10 puan, jüri üyelerinin oyları 8 puan ve halkın oyları ise 6 puanolarak değerlendirilmiştir.

Sunucularımız:
Aşk Yeniden'den Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci
7x2zy1M-kx8.jpg

Adını Feriha Koydum'dan Hazal Kaya ve Vahide Perçin
b_adiniferihakoydum03.jpg

SONUÇLAR
  1. Aşk Yeniden - 72 (x2) = 144 (KAZANDI)
  2. Adını Feriha Koydum - 70 (x2) = 140
OY KULLANANLAR

Son düzenleme:
Geçenlerde söylediğim gibi zirvede olsam da olmasam da önemli değil buraya kadar gelmekte kendi açımdan başarıdır. Kazanan @ozgur2113 olursa da problem yok yani. :D Bol şans diliyorum hem kendime hem rakibime. :) Bekliyoruz sonuçları :A

Geçenlerde söylediğim gibi zirvede olsam da olmasam da önemli değil buraya kadar gelmekte kendi açımdan başarıdır. Kazanan @ozgur2113 olursa da problem yok yani. :D Bol şans diliyorum hem kendime hem rakibime. :) Bekliyoruz sonuçları :A
Finale kadar kalmak da bir başarıdır. Hem @denizz19 kazansa da sorun değil yabancıya gitmemiş olur :A

Ben de buradan ona başarılar dileyeyim. :D
İşte sahalarda görmek istediğimiz hareketler. :bhr: :A