TV8 Göz6 | Genel Sohbet Konusu

Programa bir bakayım dedim bağımlılık yaptı. Acun nereden bulmuş bu kadar tipi tipleri. 😱

Ev aynı Ütopya'nın evine benziyor, yatakları falan görünce aklıma Ütopya geldi @Harunnn60 :A

Zeyd nasıl tip öyle. :A @EFE UYSAL tipler baya değişik gerçekten. Erdi çok itici, yaşlı bir de. Nereden bulmuş bunu Acun. :( Zeyd Survivor'a uçabilir diyeyim. :D Ramazan da hoş çocuk. @Forumdash :A

Haftanın finali var birazdan, bakarım ona da. :A

Programa bir bakayım dedim bağımlılık yaptı. Acun nereden bulmuş bu kadar tipi tipleri. 😱

Ev aynı Ütopya'nın evine benziyor, yatakları falan görünce aklıma Ütopya geldi @Harunnn60 :A

Zeyd nasıl tip öyle. :A @EFE UYSAL tipler baya değişik gerçekten. Erdi çok itici, yaşlı bir de. Nereden bulmuş bunu Acun. :( Zeyd Survivor'a uçabilir diyeyim. :D Ramazan da hoş çocuk. @Forumdash :A

Ben unutmuşum şimcik açtım :X Ayy şu ropler olmasa ve oyunlar olmasa cok zevkli olqcak aslında:A

Ben unutmuşum şimcik açtım :X Ayy şu ropler olmasa ve oyunlar olmasa cok zevkli olqcak aslında:A
Kızlar tarafı da ayrı karışık. Meltem karıştırıyor orayi da. :A

Erkekler tarafı da Ramazan, Erdi ve Zeyd etrafında dönüyor. :F

Haftanın finalini bekliyom, canlı olacakmis. :Z

Meltem çok umursamaz değil mi ya? :F

Canlı yayın başladı, iyi ki Nur Tuğba sunmuyor. Öykünün sunması iyi. :D
Meltem de yüzsüzlük arkadaşliği bitirme sebebi:F Hayır zehir zıkkım ettiler ben olsam tabagı fırlatırdım yere büyük oynardım :A Prim yapmayı bilmiyorlar yaa:F

Nur kim yaaa:T: Öykü'm bir başka:hearteyes::hearteyes::hearteyes:

Meltem de yüzsüzlük arkadaşliği bitirme sebebi:F Hayır zehir zıkkım ettiler ben olsam tabagı fırlatırdım yere büyük oynardım :A Prim yapmayı bilmiyorlar yaa:F

Nur kim yaaa:T: Öykü'm bir başka:hearteyes::hearteyes::hearteyes:
Meltemin hiç kolu bile oynamıyor, haykırdım yani. Hala rahat rahat yemeğini yedi, diğerleri birbirini yırttı. :F

Ay keşke Survivordaki gibi direk yazsalar ya böyle bos çene yapıyorlar. :(

Meltemin hiç kolu bile oynamıyor, haykırdım yani. Hala rahat rahat yemeğini yedi, diğerleri birbirini yırttı. :F

Ay keşke Survivordaki gibi direk yazsalar ya böyle bos çene yapıyorlar. :(
Biri bizi gözetliyor'da da böyle herkes tek tek görüşme odasına girerdi:X Seyirci olsa fanların alkişi destek cığlığı filan ortamı coşturur ama böyle cok vasat gerçekten:(

Biri bizi gözetliyor'da da böyle herkes tek tek görüşme odasına girerdi:X Seyirci olsa fanların alkişi destek cığlığı filan ortamı coşturur ama böyle cok vasat gerçekten:(
Zeyd değişik bir tip, favorim olabilir belki. :A

Kızlarda da Serenay çok güzel, konuşması da hoş. :bhr:

Zeyd değişik bir tip, favorim olabilir belki. :A

Kızlarda da Serenay çok güzel, konuşması da hoş. :bhr:
Zeyd en uyuz oldugum adam :( Ramo favorim, ana ocagına filan katılmıştı (bi gece tekrarında izlemiştik ailecek:F) Kızlardan bir sarişin kız var az önce meltemle kavga ediyordu benim favorim o (sarişin)

Zeyd en uyuz oldugum adam :( Ramo favorim, ana ocagına filan katılmıştı (bi gece tekrarında izlemiştik ailecek:F) Kızlardan bir sarişin kız var az önce meltemle kavga ediyordu benim favorim o (sarişin)
O değilde Erdi ilk aday oldu. Ramazan kimi der? Arkadaşları Zeydi söyle dedi, eğer ikisi aday olursa bomba olur. :A

Aynen bende izliyorum kızlardan Serenay ve Berna çok seksi :bhr:

Ramazn neden 2cı kere gırıyor?
Bireysel oyunu o kazanmış ondan. Yani Survivorda bireysel doku kazanan isim söylüyodu ya aynı şey :D

Ramazan kimi derse o gidecek Zeyd ve Erdi gitmez net Ege gider çok sessiz :A
Bence Ege diyecek. :D

Aynen bende izliyorum kızlardan Serenay ve Berna çok seksi :bhr:
Bern ve Meltem kavga etmis galiba, birisi diskalifye olacak herhalde @Forumdash :D

Meltem gitsin.ss Ramo Egeyi söyleyecek reklam arası anlamışlardır Acunun adamlarıyla :A
Zeyd ve Erdi öyle kolay kolay gitmez. Baya da komediler. Erdi cidden Semih özentisi, konuşmalari falan itici. Semihte yine bir nebze sevimlilik vardi. :(

dünmüydü önceki günmüydü bakarken ben iki kız kavga ediyordu onlar mı acaba
Onlar olabilirler ama.farklı olaydir. Simdi daha başka bir olay, kavgayı göstermediler. :D

Zeyd ve Erdi öyle kolay kolay gitmez. Baya da komediler. Erdi cidden Semih özentisi, konuşmalari falan itici. Semihte yine bir nebze sevimlilik vardi. :(

Onlar olabilirler ama.farklı olaydir. Simdi daha başka bir olay, kavgayı göstermediler. :D
Yuh Zeydi dedi 😱 O çakma Semih Doğalı orjinali :A