TV8 Göz6 | Genel Sohbet Konusu

Zeyd ve Erdi öyle kolay kolay gitmez. Baya da komediler. Erdi cidden Semih özentisi, konuşmalari falan itici. Semihte yine bir nebze sevimlilik vardi. :(

Onlar olabilirler ama.farklı olaydir. Simdi daha başka bir olay, kavgayı göstermediler. :D

resimlere baktım da kavga eden kızlardan biri berna idi soyadı kekliler olan berna
kavga ettiği de sanırım dilekti ya

Zeyd elenirse eğer geçenlerde Erdiye bişey atmişti. Şiddete meyilşi böyle yollanmak için olabilir.
Erdi elenirse Semih tarzı karakterler artık sevilmiyor demeye getirilecek:A Ama gerçekten sevilmez Erdi:A
Reyting gelince işi sağlama alyorlar 4lü eleme olacak 2 eleme adayı daha olacak yani ikiside gitmeyecek :A :A Meltem diskalifiye olacak haftaya erkeklerde elemede olmayabilir.
İlk haftanın istatistikleri: @Yiğitt

Zeyd elenirse eğer geçenlerde Erdiye bişey atmişti. Şiddete meyilşi böyle yollanmak için olabilir.
Erdi elenirse Semih tarzı karakterler artık sevilmiyor demeye getirilecek:A Ama gerçekten sevilmez Erdi:A
Zeyd veya Erdi elenmez. Haftaya çıkacak diğer iki isimden birisi elenir. :D

Reyting gelince işi sağlama alyorlar 4lü eleme olacak 2 eleme adayı daha olacak yani ikiside gitmeyecek :A :A Meltem diskalifiye olacak haftaya erkeklerde elemede olmayabilir.
İlk haftanın istatistikleri: @Yiğitt
Erdi şook :A

Helal Ramoya. :D

Sosyal medyada etkimizi göstermeye başladık :D @Yiğitt @Forumdash
CsigwhUWgAEKvOl.jpg

Siz birbirinizi yiyin Seviyor Sevmiyor fragmanıyla 3.olmuş:A

Yaa biri bana şu eleme sistemini anlatsın daa:T: Meltem miydi neden o karı dis olacakmiş @EFE UYSAL neden bu hafta eleme yokmuş da haftaya 2 kişiden biri elenecekmiş @Yiğitt (b)
La ilk bölüme biraz baktim, bir de dün baktım o kadar. Pek bilgim yok :F

Siz birbirinizi yiyin Seviyor Sevmiyor fragmanıyla 3.olmuş:A

Yaa biri bana şu eleme sistemini anlatsın daa:T: Meltem miydi neden o karı dis olacakmiş @EFE UYSAL neden bu hafta eleme yokmuş da haftaya 2 kişiden biri elenecekmiş @Yiğitt (b)
Ya işte anla favori olarak gösterilen final için Erdi ve Zeydi kurtarma çabası 4lü elemeye geçilmesi normalde 2li eleme oluyordu :A