- Reaksiyon puanı
- 29,286
- Puanı
- 1,059
Çektik biz tanıtımımızıGüzel olmuş ben de beğendim.
Bakalım Show ve Fox'un tanıtımları nasıl olacak. Gerçi Fox'tan tanıtım haberi çıkmadı galiba.
Çektik biz tanıtımımızıGüzel olmuş ben de beğendim.
Bakalım Show ve Fox'un tanıtımları nasıl olacak. Gerçi Fox'tan tanıtım haberi çıkmadı galiba.
Ne zaman çektiniz bizim niye haberimiz yok.Çektik biz tanıtımımızı
helal olsun vlla cnm çizginizi hiç bozmuyorsunuz bu sezon sonmu olcak acabao kovulmasından sonra arka sokaklar iyi hazırlandı hatta fragmanda değişiklik yaptılar normalde 7 8 9 sezon hep aynı tanıtım fragmanıyla çıktı budefa Amerika dizisi gibi yapmışlar fragmanını
Geçen haftalarda neredeyse tüm ekran yüzlerimiz çekimdeydiNe zaman çektiniz bizim niye haberimiz yok.
500.bölüm hedefleri ama zaten o kovuldukları sezon bir gizemli birsi enginle denize saldıracaktı ama kanal d kesti arabadayken ikiside kafasından vurulup biticekti o kovuldukları bölüm 9.sezonun son bölümünde kanal d o sahneyi kesti enginle deniz arabaya binip tayinleri çıktı enginin amerikaya onurun Antalya ece Antalya deniz Antalya muratta antalyaya istihbarat çökmüş hepsine yani mithelal olsun vlla cnm çizginizi hiç bozmuyorsunuz bu sezon sonmu olcak acaba
Ne güzel ne güzel biz de 19 Eylül'de yayınlayacağız fazla detay vermek istemiyorum ama bomba oldu.Geçen haftalarda neredeyse tüm ekran yüzlerimiz çekimdeydi
Kadir Doğulu ve Rüzgarın Kalbi ekibi vardı ilk olarak hatta fotoğrafları geldi ellerinde FOX balonları
Neyse çok detay vermeyeyim
Hahahaha ıyy o totoşa benzemektense ölürüm daha iyiNe güzel ne güzel biz de 19 Eylül'de yayınlayacağız fazla detay vermek istemiyorum ama bomba oldu.
Sizli bizli konuşa konuşa @xemrexxx'e döndük hayatta en korktuğum iki şey var birisi örümcek ıssırığı diğeri de xemrexxx'e benzemek.
o sette kazadır bence hiç olmuyordu normalde ilk defa katıldı özlem çınar normalde böyleydi yani sokağa çıkanlar volkanda en eskilerini koydular sadece aylin olmuyordu normalde ilk defa kanal d tanıtım çekimine katıldı
Ne güzel ne güzel biz de 19 Eylül'de yayınlayacağız fazla detay vermek istemiyorum ama bomba oldu.
Sizli bizli konuşa konuşa @xemrexxx'e döndük hayatta en korktuğum iki şey var birisi örümcek ıssırığı diğeri de xemrexxx'e benzemek.
tam biz safiye sultan olarak sizi katledecektik ki şu videoyu gördük @Çiğdem- izle de kadın gör aynaya bakınca göremiyon ne de olsa sen @eskici @Forumdash @cookies @MayısKralıHahahaha ıyy o totoşa benzemektense ölürüm daha iyi
sen bir safiye sultan gibi olan azmiye baktam biz safiye sultan olarak sizi katledecektik ki şu videoyu gördük @Çiğdem- izle de kadın gör aynaya bakınca göremiyon ne de olsa sen @eskici @Forumdash @cookies @MayısKralı
Hayat Bazen Tatlıdır tanıtımda çıktı, Birce Akalay,Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan vardı yanlış hatırlamıyorsam.O değil de Ufuk Özkan Star'ın tanıtım filminde de oynayacak mı acaba? Aynı anda iki kanalın tanıtım filminde oynayarak tarihe geçebilir
bunu irfan şahin yapmıştı çünkü eski polis başına gelenleri yazdı arka sokaklarda 8. sezonda 306-330.bölüme kadar irfan şahin nartotik komiseriydi @HarzeM 2012-2013 teki tanıtım
arka sokakların sezon finalinde patlama oldu hastahane patladıHayat Bazen Tatlıdır tanıtımda çıktı, Birce Akalay,Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada şuanda yayınlanan en iyi tanıtım olmuş ama PK için bu kadar gizem geri tepebilir Poyraz ölmezse.