Damien Duff
Favori Üye
arka sokakların fragmanı nasıldıBence yanlis bi cekim yapiyor kanal d bu sicak goruntulerden sonra hangi izleyiciye gercek gelirki dizideki rolleri daha durgun ve etkileyici olmali
arka sokakların fragmanı nasıldıBence yanlis bi cekim yapiyor kanal d bu sicak goruntulerden sonra hangi izleyiciye gercek gelirki dizideki rolleri daha durgun ve etkileyici olmali
arka sokaklar hr zamanki gibi yillandi yav diziarka sokakların fragmanı nasıldı
geçen yıl kanal d nin tanıtımında yoktu zatenarka sokaklar hr zamanki gibi yillandi yav dizi
aman uzulsunler) hepsi coluk cocuk)) Alperenin partnerleri cok yetersiz bu dizide cift desteklemiyorum) AtesFaryaliciyim) AtFarEvet ikinci izleyişte fark ettim kendisini, Aslı ile de dans ediyormuş hatta.
Senin Alperen'i de Alara ile yan yana çekmişler bir sahnede, As-atçılar üzülecek.
alara nın nesi var.ss @Çiğdem- gibi kıskançlık mı yapıyon.ssaman uzulsunler) hepsi coluk cocuk)) Alperenin partnerleri cok yetersiz bu dizide cift desteklemiyorum) AtesFaryaliciyim) AtFar
hazır portekize yolun düşecekmi Victor pereriayı araştırsın Portekiz polisi bencealara nın nesi var.ss @Çiğdem- gibi kıskançlık mı yapıyon.ss
yoo aarayida sevmem cirkin ordek yavrusu ben dedim ya kizlar vasat ben Ates Faryali sahneleri icin izliyorum)alara nın nesi var.ss @Çiğdem- gibi kıskançlık mı yapıyon.ss