Tamam şaka yaptık.Beni sinir etme hepsini aynı anda kopyalarım .ss
Sen yorum yap gerçi yapmasan da çok umrumda sanki alt tarafı bu safın yarışması.
Tamam şaka yaptık.Beni sinir etme hepsini aynı anda kopyalarım .ss
Sen yorum yap gerçi yapmasan da çok umrumda sanki alt tarafı bu safın yarışması.
Nasıl yola geliyorsun hemen bak 22 mesaj olduTamam şaka yaptık.
Kolaysa sen sunsaydın o zaman.Forum hayatım boyunca böyle berbat bir yarı final görmedim.
Bu mesaj sayısını benden başka hiçbir sunucu alamazdı emin olKolaysa sen sunsaydın o zaman.
Mesele sunmak değil ki Zaten 3 yarı finalist kalmış, ikisi aktif olmayınca haliyle bir halta benzemedi bu yarı final.Kolaysa sen sunsaydın o zaman.
Yarışmadan o kadar sıkıldım ki eskisi kadar kafaya takmıyorum durumu.Mesele sunmak değil ki Zaten 3 yarı finalist kalmış, ikisi aktif olmayınca haliyle bir halta benzemedi bu yarı final.
@eskici de yok ki Uçurum'una laf sokayım cevap versin
Küfür ettin gibi olduMesele sunmak değil ki Zaten 3 yarı finalist kalmış, ikisi aktif olmayınca haliyle bir halta benzemedi bu yarı final.
@eskici de yok ki Uçurum'una laf sokayım cevap versin
Kimse yok ne yapalım boş oy mu açıklayayım.3 oy mu açıklandı? 😱 😱
Son oylar şikeli gibi.Küfür ettin gibi oldu
Kimse yok ne yapalım boş oy mu açıklayayım.
Yeni üyemiz @Sherlock un oylarında sıra... Süper puanlar
Adını Feriha Koydum 6
Avrupa Yakası 4
Aşk Yeniden 2
O zaman Deniz hemen açıklasın bitsin gitsin işte ne diye eziyet çekiyoz bizYarışmadan o kadar sıkıldım ki eskisi kadar kafaya takmıyorum durumu.
Yarışma yanlış gün o zaman.Küfür ettin gibi oldu
Kimse yok ne yapalım boş oy mu açıklayayım.
Yeni üyemiz @Sherlock un oylarında sıra... Süper puanlar
Adını Feriha Koydum 6
Avrupa Yakası 4
Aşk Yeniden 2
Herkes cumaya gitmiş Şaka bir yana zaten yarı final yarışmacı 3 kişi ben sunucuyum +2 kalıyor onlar da yorum yapmıyorYarışma yanlış gün o zaman.
Sunduğun yarışmadan elenme ihtimalini düşünüyorum şuan.@-potterhead- ın oylarıyla devam ediyoruz.
Avrupa Yakası 6
Aşk Yeniden 4
Adını Feriha Koydum 2
Herkes cumaya gitmiş Şaka bir yana zaten yarı final yarışmacı 3 kişi ben sunucuyum +2 kalıyor onlar da yorum yapmıyor
Bakalım .ssSunduğun yarışmadan elenme ihtimalini düşünüyorum şuan.
@xemrexxx elveda totoşBakalım .ss
@eskici nin oyları...
Adını Feriha Koydum 6
Aşk Yeniden 4
Avrupa Yakası 2
@vadikızı nın oyları harika
Adını Feriha Koydum 6
Aşk Yeniden 4
Avrupa Yakası 2
Puan durumu az sonra...
@ozgur2113 @xemrexxx @Bully
PUAN DURUMU