Mecburen kullanmak zorundayım.Sen oy kullanmayi birak artik eskisi gibi devam edelim
Asıl sen sahneni gönderdiğin için teşekkürler.Bu puana hemen sahnemi gönderirim Teşekkürler
Birkaç yorum yapmadan açıklamaz.Ee hadi bekliyoruz
Sana sahne falan yok o zamanMecburen kullanmak zorundayım.
Asıl sen sahneni gönderdiğin için teşekkürler.
Beni çok iyi tanımışsın ama arada konu açtığım için biraz gecikti.Birkaç yorum yapmadan açıklamaz.
Sen bilirsin artık. Bu arada dünkü gibi coştursana konuyu.Sana sahne falan yok o zaman
Zaten tam vermemişsindir verseydin sana düşük verdim derdin@denizz19 sen bana tam vermezsen bende sana vermem ne olacak yani yine de tesekkürler güzel puan
Dedigim gibi sonuc takip ettigim icin dünkü kadar olmaz ama elimden geleni yapacagim ayrica böyle dedigine göre kesin elendimSen bilirsin artık. Bu arada dünkü gibi coştursana konuyu.
Sabahtan beri trip atıyorsun o yüzden öyle dedim.Dedigim gibi sonuc takip ettigim icin dünkü kadar olmaz ama elimden geleni yapacagim ayrica böyle dedigine göre kesin elendim
Beni iyi tanimissin aferin neyse @Bully agam bana tam vermistirZaten tam vermemişsindir verseydin sana düşük verdim derdin
Tabii ki, çok iyi bir puan verdim sana.Beni iyi tanimissin aferin neyse @Bully agam bana tam vermistir