Aşkın Peşinden - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

İlk başta No:309 dedim de konusu bayağı farklı çıktı :F Bölümün sonunu güzel bağlamışsın bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

İlk başta No:309 dedim de konusu bayağı farklı çıktı :F Bölümün sonunu güzel bağlamışsın bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Herkes ona bağlıyor ama ilerleyen bölümlerde yaşanacak olaylarla göreceksiniz farklı olduğunu. Beğendiğin için teşekkürler. :D

İlk 2 bölüme daha iyi olmuş sıkılmadım bu sefer. :D Ama pek olay yok ve bu yüzden sahneleri baya uzatıyosun.

İlk 2 bölüme daha iyi olmuş sıkılmadım bu sefer. :D Ama pek olay yok ve bu yüzden sahneleri baya uzatıyosun.
O sorunu 4. bölümden itibaren törpülemeye başladım sonraki bölümlerde ayarı daha iyi tutturmaya çalışacağım. Okuduğun için teşekkürler. :D

bu forumdaki @xemrexxx i uyarlıyorsun gliba senaryonda @Aserat onun gibi odunun teki üzerine çıkıp çiğnememde en iyi sahneydi bölümde :F

ve diğer bölümelr kısa olsun bu ne böyle :A

bu forumdaki @xemrexxx i uyarlıyorsun gliba senaryonda @Aserat onun gibi odunun teki üzerine çıkıp çiğnememde en iyi sahneydi bölümde :F

ve diğer bölümelr kısa olsun bu ne böyle :A
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Sonraki bölüm daha kısa olacak okuyunca göreceksin zaten. Diğer bölümler için yorumlarını bekliyorum. :A