- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
gelirse gelir gelmesse zaten hiç gelmemiştir sorun sende de olabilir yaniYok yine gelmedi konuya girince görüyorum hep
Ben de demin profiline mesaj göndermiştim o da gelmedi herhalde.Yok yine gelmedi konuya girince görüyorum hep
gelirse gelir gelmesse zaten hiç gelmemiştir sorun sende de olabilir yani
Ben de demin profiline mesaj göndermiştim o da gelmedi herhalde.
Cevap gelmeyince sildim ama sen yine de profilden yazabilirsin cevabını.Sadece ikinizde böyle bir durumla karşılaştım da ondan dedim Diğer insanlardan geliyor etiket
Yok o geldi de buraya daldık orayı unuttuk Sana döncem birazdan bekle
Buradan yazayım o zaman zaten konu iyice çığırından çıktı Forumdaki senaryoları okumuyorum pek o yüzden söz vermeyeyim ama aklıma eserse okuyup yorum atarımCevap gelmeyince sildim ama sen yine de profilden yazabilirsin cevabını.
Konuyu görüntüleyenlere nasıl bakılıyor?
Ümidini kaybetme daha 27 saat zamanımız varBizim oy kullanacak isimler gelmeyecek anlaşılan. Gelirlerse o kadar etiket sonrası kullanırlar yarın son zaten. Ayrıca Poyraz Karayel'i yerin dibine soktuk o bile benim için fazlasıyla kâfi düşman çatlatıyor dizimiz. Finale büyük ihtimal 46 kalacaktır zaten ama hiç destek vermediğim Diriliş dahi kalırsa finale oyum kesinlikle onun olacak. Ve kazanması için de son sürat çalışacağım.
@tekkol Kırgın Çiçeklere desteğini bekliyorum.
Aynen şike için uygun bir saat gece kimse yokken darbeyi yapalımÜmidini kaybetme daha 27 saat zamanımız var
Ben sana şimdi bir laf sokacağım görecen he@denizz19'a yine laf sokacağım: Kırgın Çiçekler'in kazanması için bu kadar uğraşacağına, Tarih için bu kadar yoğunlaş. Yoksa diziden para mı alıyorsun da, bu kadar uğraşıyorsun acaba.
İşte bu ya biz seni şike yapan halinle seviyoruzAynen şike için uygun bir saat gece kimse yokken darbeyi yapalım
Ben sana şimdi bir laf sokacağım görecen he
Diss yemeye çok meraklısın@denizz19'a yine laf sokacağım: Kırgın Çiçekler'in kazanması için bu kadar uğraşacağına, Tarih için bu kadar yoğunlaş. Yoksa diziden para mı alıyorsun da, bu kadar uğraşıyorsun acaba.
Rapçi miyiz kardeşim, ne diss yemesi.İşte bu ya biz seni şike yapan halinle seviyoruz
Diss yemeye çok meraklısın
O kadar noktalama işaretlerine dikkat ediyorsun ama hala emeklisin ben bu kadar dikkat etsem şimdiye admine tepiği atmıştımRapçi miyiz kardeşim, ne diss yemesi.
"Olmamış" yersek, "olmamış" olarak cevap veririz.
Bi ara hatırlat sana rap şarkı yazacağım bu arada sıla gençoğlu sayfasında kendi reklamımı yaptım nasılRapçi miyiz kardeşim, ne diss yemesi.
"Olmamış" yersek, "olmamış" olarak cevap veririz.
Fark-ı editörlük
Fragmanlarına değil direk bölümleri izlemeye basla. 13 bolum 1 saat. Turk dizi tarihinin en efsane yapimlarindanYani dizinin ismini bu oylama ile ögrenen ben bile o kadar oydan sonra fragmanlarina bir göz attim.
Moderatördüm zaten de, görevi bıraktım. İki yıldır emekli emekli takılıyorum öyle, baya olmuş. İyiyim böyle. Üniversite açılınca yine vakit bulamayacağım.O kadar noktalama işaretlerine dikkat ediyorsun ama hala emeklisin ben bu kadar dikkat etsem şimdiye admine tepiği atmıştım
Bu işi müzik aletleriyle ve profesyonel aletlerle yap. Amatör olunca sıkıntı.Bi ara hatırlat sana rap şarkı yazacağım bu arada sıla gençoğlu sayfasında kendi reklamımı yaptım nasıl
Senle yapalım emektar gitaristsinModeratördüm zaten de, görevi bıraktım. İki yıldır emekli emekli takılıyorum öyle, baya olmuş. İyiyim böyle. Üniversite açılınca yine vakit bulamayacağım.
Bu işi müzik aletleriyle ve profesyonel aletlerle yap. Amatör olunca sıkıntı.