2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece ikinizde böyle bir durumla karşılaştım da ondan dedim :D Diğer insanlardan geliyor etiket :A

Yok o geldi de buraya daldık orayı unuttuk :A Sana döncem birazdan bekle :A
Cevap gelmeyince sildim ama sen yine de profilden yazabilirsin cevabını. :A

Cevap gelmeyince sildim ama sen yine de profilden yazabilirsin cevabını. :A
Buradan yazayım o zaman zaten konu iyice çığırından çıktı :A Forumdaki senaryoları okumuyorum pek o yüzden söz vermeyeyim ama aklıma eserse okuyup yorum atarım :D

Bizim oy kullanacak isimler gelmeyecek anlaşılan. Gelirlerse o kadar etiket sonrası kullanırlar yarın son zaten. :D Ayrıca Poyraz Karayel'i yerin dibine soktuk o bile benim için fazlasıyla kâfi düşman çatlatıyor dizimiz. :A Finale büyük ihtimal 46 kalacaktır zaten ama hiç destek vermediğim Diriliş dahi kalırsa finale oyum kesinlikle onun olacak. Ve kazanması için de son sürat çalışacağım. :A

@tekkol Kırgın Çiçeklere desteğini bekliyorum. :D

Bizim oy kullanacak isimler gelmeyecek anlaşılan. Gelirlerse o kadar etiket sonrası kullanırlar yarın son zaten. :D Ayrıca Poyraz Karayel'i yerin dibine soktuk o bile benim için fazlasıyla kâfi düşman çatlatıyor dizimiz. :A Finale büyük ihtimal 46 kalacaktır zaten ama hiç destek vermediğim Diriliş dahi kalırsa finale oyum kesinlikle onun olacak. Ve kazanması için de son sürat çalışacağım. :A

@tekkol Kırgın Çiçeklere desteğini bekliyorum. :D
Ümidini kaybetme daha 27 saat zamanımız var :A

@denizz19'a yine laf sokacağım: Kırgın Çiçekler'in kazanması için bu kadar uğraşacağına, Tarih için bu kadar yoğunlaş. Yoksa diziden para mı alıyorsun da, bu kadar uğraşıyorsun acaba. :A

Aynen şike için uygun bir saat gece kimse yokken darbeyi yapalım :F

Ben sana şimdi bir laf sokacağım görecen he :A
İşte bu ya biz seni şike yapan halinle seviyoruz :A

@denizz19'a yine laf sokacağım: Kırgın Çiçekler'in kazanması için bu kadar uğraşacağına, Tarih için bu kadar yoğunlaş. Yoksa diziden para mı alıyorsun da, bu kadar uğraşıyorsun acaba. :A
Diss yemeye çok meraklısın :A

O kadar noktalama işaretlerine dikkat ediyorsun ama hala emeklisin :A ben bu kadar dikkat etsem şimdiye admine tepiği atmıştım :A
Moderatördüm zaten de, görevi bıraktım. İki yıldır emekli emekli takılıyorum öyle, baya olmuş. İyiyim böyle. Üniversite açılınca yine vakit bulamayacağım. :D

Bi ara hatırlat sana rap şarkı yazacağım :A bu arada sıla gençoğlu sayfasında kendi reklamımı yaptım nasıl :F
Bu işi müzik aletleriyle ve profesyonel aletlerle yap. Amatör olunca sıkıntı. :A

Moderatördüm zaten de, görevi bıraktım. İki yıldır emekli emekli takılıyorum öyle, baya olmuş. İyiyim böyle. Üniversite açılınca yine vakit bulamayacağım. :D

Bu işi müzik aletleriyle ve profesyonel aletlerle yap. Amatör olunca sıkıntı. :A
Senle yapalım emektar gitaristsin :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...