Garip değil mi :ss
Abinin eşinin forumdan haberi vardı. Foruma giren abinin eşi.Bak dedinde China Shangai abide konuya bakmış.![]()
Öyle görünüyor yani başka açıklaması da yok gibi.Abinin eşinin forumdan haberi vardı. Foruma giren abinin eşi.
Keşke Haluk forumdan ayrılmasaydı o kullanırdı Kırgınlara
Saf insan konuyu görüntüleyenlere bir bak bir çoğu çaylak ve hiç tanımadığımız üyeler.Konuya bakıp çıkmışlar belli ki
![]()
Canım o yönetim kadrosuna özel öyle üyecikler bakamıyorKonuyu görüntüleyenlere nasıl bakılıyor?![]()
Canım o yönetim kadrosuna özel öyle üyecikler bakamıyor![]()
Sayfanın en altına in bakİlk başta yakamoz-asi yazmış 48 kişi görüntülemiş diye o nasıl gördü![]()
Sayfanın en altına in bak![]()
Demek ki dediğim kapıya çıkıyor üyeler göremiyor. Yakamoz-Asi emekli ondan görüyorOrada şu an başlığı görüntüleyenler yazıyor sadece başka bir yer mi var ben mi göremiyorum anlamadım ki![]()
Ya sen bu ezik rütbeliyle niye muhattap oluyon kiCanım o yönetim kadrosuna özel öyle üyecikler bakamıyor![]()
Aynen bence de masacılık yapıyor forumdaYa sen bu ezik rütbeliyle niye muhattap oluyon ki![]()
Aynen modluk yaramadı sanaAh ah nasıl da belli oluyor yaşlandığımız. Bir konu sıvanıyor ve bensiz oluyor bu olay. Vaaay bee.![]()
![]()
@destere ve sensiz sağlam sıva dönmüş konudaAh ah nasıl da belli oluyor yaşlandığımız. Bir konu sıvanıyor ve bensiz oluyor bu olay. Vaaay bee.![]()
![]()
Modluk değil köy yaramadı. İstanbul'a geldiğimde bunların acısı hep çıkacak.Aynen modluk yaramadı sanagel rütbeleri değişelim
![]()
@destere benim dönmemi bekliyor heralde. Yoksa böyle durumları kaçırmazdı. Ama dönüşümüz acımasızca olacak.@destere ve sensiz sağlam sıva dönmüş konudaSıvacılar Derneği olarak bu konuya onur ödülü vereceğiz
![]()
Ah ah nasıl da belli oluyor yaşlandığımız. Bir konu sıvanıyor ve bensiz oluyor bu olay. Vaaay bee.![]()
![]()
Ya sen bu ezik rütbeliyle niye muhattap oluyon ki![]()
Ben oy atalı baya oldu da konuya girizgah yapmadım hiç. Keşke o girizgahı yapsaymışım, baksana sıvayı kaçırmışız.28 olmuşuz daha yeni mi oy atıyon la sen
Sen bi kendine baksana önce NORMAL ÜYE![]()
Ben atar mıyım hiç la şimdiden@Bully sen mi attın o oyu![]()
Ben oy atalı baya oldu da konuya girizgah yapmadım hiç. Keşke o girizgahı yapsaymışım, baksana sıvayı kaçırmışız.![]()