Kartalım ben kartal son koz ne la şike mi
Yok la ne şikesi 46'ya oy vereceğini düşündüğüm bi kaç arkadaşı etiketliycem sadece Bekle ve gör
Kartalım ben kartal son koz ne la şike mi
Geçti o tren , Deniz bey herkesi etiketledi Hatta kendi kafasından nick bile uydurduYok la ne şikesi 46'ya oy vereceğini düşündüğüm bi kaç arkadaşı etiketliycem sadece Bekle ve gör
Yok valla yine almazdım. Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.Poyraz olaydı alırdın :ss
Şu sinsi gülüşü atmasan inanacamYok valla yine almazdım. Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.
valla benim seyrettiğim dizi bile elendi birisi barcelonayla çamlıcaspor dedi arka sokakları çamlıca yerine koydularYok valla yine almazdım. Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.
Sen inanma zaten.Şu sinsi gülüşü atmasan inanacam
Kc cikamassa bile dizin Dirilis kazanir sorun etmeŞu sinsi gülüşü atmasan inanacam
Valla kaptırmıyorum kendimi sadece sana cevap veriyorum dizimi savunuyorum antilere inat Başka da yaptığım bir şey yok. Ciddileşebilirim ara sıra normalYok valla yine almazdım. Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.
Finalde DirilişçiyizKc cikamassa bile dizin Dirilis kazanir sorun etme
Orası da sıkıntılı gibiKc cikamassa bile dizin Dirilis kazanir sorun etme
Diss atinca kararim degiscek saniyorlar forever KÇOrası da sıkıntılı gibi
Adamsın hadi koş forumda olmayan arkadaşlarını çağır da KÇye oy atmak için üye olsunlarDiss atinca kararim degiscek saniyorlar forever KÇ
Çağirayim arkilere soram diziye seven varsa gelip oy atarAdamsın hadi koş forumda olmayan arkadaşlarını çağır da KÇye oy atmak için üye olsunlar
Seni daha çok sevmeye başladımÇağirayim arkilere soram diziye seven varsa gelip oy atar
Aferin boyle demen usengecligimi yenip sormami saglicak arkilereSeni daha çok sevmeye başladım
Biri bizi dissliyor , ilişkimizi kıskanıyorAferin boyle demen usengecligimi yenip sormami saglicak arkilere