Kartalım ben kartalson koz ne la şike mi
![]()
Yok la ne şikesi 46'ya oy vereceğini düşündüğüm bi kaç arkadaşı etiketliycem sadece
Kartalım ben kartalson koz ne la şike mi
![]()
Geçti o tren , Deniz bey herkesi etiketlediYok la ne şikesi 46'ya oy vereceğini düşündüğüm bi kaç arkadaşı etiketliycem sadeceBekle ve gör
![]()
Yok valla yine almazdım.Poyraz olaydı alırdın :ss
Şu sinsi gülüşü atmasan inanacamYok valla yine almazdım.Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.
![]()
valla benim seyrettiğim dizi bile elendi birisi barcelonayla çamlıcaspor dedi arka sokakları çamlıca yerine koydularYok valla yine almazdım.Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.
![]()
Sen inanma zaten.Şu sinsi gülüşü atmasan inanacam![]()
Kc cikamassa bile dizin Dirilis kazanir sorun etmeŞu sinsi gülüşü atmasan inanacam![]()
Valla kaptırmıyorum kendimi sadece sana cevap veriyorum dizimi savunuyorum antilere inatYok valla yine almazdım.Sen çok kaptırıyon kendini altı üstü bir forum etkinliği ben tamamen geyiğine uğraşıyorum.
![]()
Finalde DirilişçiyizKc cikamassa bile dizin Dirilis kazanir sorun etme![]()
Orası da sıkıntılı gibiKc cikamassa bile dizin Dirilis kazanir sorun etme![]()
Diss atinca kararim degiscek saniyorlar forever KÇOrası da sıkıntılı gibi![]()
AdamsınDiss atinca kararim degiscek saniyorlar forever KÇ![]()
Çağirayim arkilere soram diziye seven varsa gelip oy atarAdamsınhadi koş forumda olmayan arkadaşlarını çağır da KÇye oy atmak için üye olsunlar
![]()
Seni daha çok sevmeye başladımÇağirayim arkilere soram diziye seven varsa gelip oy atar![]()
Aferin boyle demen usengecligimi yenip sormami saglicak arkilereSeni daha çok sevmeye başladım![]()
Biri bizi dissliyor , ilişkimizi kıskanıyorAferin boyle demen usengecligimi yenip sormami saglicak arkilere![]()