Çiğ süt emmiş adamsın her şey beklenirBilmiyor musun kime verecegimi![]()
O kura çekme programına söyle bir dahakine daha iyi çeksin o zamanOy vermek için diziyi izleme şartı mı var
Kırgınlar Poyraz'ımı eledi ve bunun bedelini ödeyecek kaçarı yok.![]()
Çiğ süt emmiş adamsın her şey beklenirBilmiyor musun kime verecegimi![]()
O kura çekme programına söyle bir dahakine daha iyi çeksin o zamanOy vermek için diziyi izleme şartı mı var
Kırgınlar Poyraz'ımı eledi ve bunun bedelini ödeyecek kaçarı yok.![]()
Oldu söylerimÇiğ süt emmiş adamsın her şey beklenir
O kura çekme programına söyle bir dahakine daha iyi çeksin o zaman![]()
Oyum belli degismezÇiğ süt emmiş adamsın her şey beklenir
O kura çekme programına söyle bir dahakine daha iyi çeksin o zaman![]()
@destere @HachiKo @cevaa da oy verecek isimler arasındaOldu söylerimŞimdi Kırgınlar'a oy verecek turkuazz, eskici falan kaldı sanırım. Bir de sen varsın etti 3.
46'nin da eli armut toplamayacak tabii birkaç oy daha alıp finale çıkacak inşallah.![]()
Lacivert'in devamı senin oyuna bağlıOyum belli degismez![]()
Bizde de kapı gibi @Maskeli Fedai ve @MasacRE- var 46'nın has izleyicileri.
La sen şike yapsana anlarsın bu işlerden
Kullanabilecek insanları etiketliyorum işte @Bully kazık attıLa sen şike yapsana anlarsın bu işlerden![]()
şaka bi yana elenecez la
![]()
![]()
Şu konudaki mesajlarını gördükçe soğudum valla Bully den ıyyyKullanabilecek insanları etiketliyorum işte @Bully kazık attı
@GunesinOglu o da Kırgınları severTabi gelirse
![]()
Bizde de kapı gibi @Maskeli Fedai ve @MasacRE- var 46'nın has izleyicileri.Kırgınlar antisi @batuhankaralar da konuya uğramamış hiç boşuna uğraşma bitti artık bu iş.
![]()
Ne güzel benden soğuduysan doğru yoldayım demek kiŞu konudaki mesajlarını gördükçe soğudum valla Bully den ıyyy![]()
@Yakamoz-Asi'nin Kırgınlara karşı Poyraz Karayel'e oy attığını biliyor muydunAha @Yakamoz-Asi KÇ der unutmuşum geldiğini foruma![]()
Valla 46'ya başlayasım geldi çok fena gaza geldimOh oh güzel fark atmışız güzel güzelDaha da beter olsun o ağlaklar ordusu
Oyum tabiki 46'ya. Harika ve olmamışlarınızı bekliyorum
![]()
Senin o ağlaklar ordusu dediğin dizi 51.bölümüyle izleyici karşısına geçecek yeni sezonda 46 gibi 13 bölümde yayından kalkmadıOh oh güzel fark atmışız güzel güzelDaha da beter olsun o ağlaklar ordusu
Oyum tabiki 46'ya. Harika ve olmamışlarınızı bekliyorum
![]()
Ama Poyraz yok artıkNe güzel benden soğuduysan doğru yoldayım demek ki
@Yakamoz-Asi'nin Kırgınlara karşı Poyraz Karayel'e oy attığını biliyor muydun
Valla 46'ya başlayasım geldi çok fena gaza geldim
Kırgınlar'ı eleyin de finalde kimin kazandığı çok da önemli değil![]()
Ne güzel benden soğuduysan doğru yoldayım demek ki
@Yakamoz-Asi'nin Kırgınlara karşı Poyraz Karayel'e oy attığını biliyor muydun
Valla 46'ya başlayasım geldi çok fena gaza geldim
Kırgınlar'ı eleyin de finalde kimin kazandığı çok da önemli değil![]()
Senin o ağlaklar ordusu dediğin dizi 51.bölümüyle izleyici karşısına geçecek yeni sezonda 46 gibi 13 bölümde yayından kalkmadı
Ama Poyraz yok artık![]()
İzlemeyi düşünüyorum bakalım 13 bölüm ve 1 saat olayı cezbediyor beniİzlemeni öneririm mutlaka zaten 1'er saat 13 bölüm sadece çabucak biter
Her bölüm bir kızı ağlatarak reyting topluyorlar işte. Türkiye gerçekleri bu yapacak bir şey yok. 46'nın kalitesi reytingle ölçülemez![]()
Oyum belli zaten degismez
Bu turdan sonra Kırgınlar da olmayacakSenin o ağlaklar ordusu dediğin dizi 51.bölümüyle izleyici karşısına geçecek yeni sezonda 46 gibi 13 bölümde yayından kalkmadı
Ama Poyraz yok artık![]()
Sende olmamis oldunBu turdan sonra Kırgınlar da olmayacak![]()
Kırgınlar antiliği yapacaz diye baya diss yedik ama sıkıntı yok yeter ki dizi elensin@denizz19 pardon yanlis mesaj yazmisimfazla zorlama oyum Kc ye gidecek kesin olarak
Sende olmamis oldun![]()
Sen niye Kirginlara bu kadar antisin diger diziyide izlememissinKırgınlar antiliği yapacaz diye baya diss yedik ama sıkıntı yok yeter ki dizi elensin![]()