46 için canım feda.Yoldan çıkta bariyerlere çarp inşallah
Evet umrunda olmalı yoksa seni çok pişman eder.Çok da umrumdaydı senin Hülya'n. ss
önceki turlarda bende destek verdim farklı bir iş dedim övdümde ama abartmamak lazım eşkiyayı eliyor kırıgn çiçekleri eleyecekmiş yani şu aşamalar saçmalık evet herkes bir durucağı yeri bilsin ayollSaçmalık mı? Olmamıştan daha kötü bir tuş olsa ona basacaktım.
Kırgınlar şişirmeyle buraya kadar yükseldi ama bundan sonra 46'nın borusu ötecektir. AB izleyicilerinin yanı sıra Vadicilerin bir kısmı da ona oy verirse dizinize veda edebilirsiniz.önceki turlarda bende destek verdim farklı bir iş dedim övdümde ama abartmamak lazım eşkiyayı eliyor kırıgn çiçekleri eleyecekmiş yani şu aşamalar saçmalık evet herkes bir durucağı yeri bilsin ayoll
Kırgınlar şişirmeyle buraya kadar yükseldi ama bundan sonra 46'nın borusu ötecektir. AB izleyicilerinin yanı sıra Vadicilerin bir kısmı da ona oy verirse dizinize veda edebilirsiniz.
Aynen tesadüf işte naparsın. Kura Çekme programı ne diyorsa o, pis imalarda bulunma yolarım seni.aa bu 46 saçmalığı nedir ayoll 10 bölümde yayından kaldırılıp çöp kutusuna gitmiş bir dizi önce yılın en iyi dizisi eşkiyayı eliyor sonrada yılın yine iyi dizilerinden kırgın çiçekleride elemeye gelmiş
kırgın çiçekler diyorum ve @Bully poyrazın intikamını böylemi alıyorsun diyorum nedense senin seçtiğin kuralar hep aklındaki gibi çıkıyor ne tesedüfse işte
Aynen tesadüf işte naparsın. Kura Çekme programı ne diyorsa o, pis imalarda bulunma yolarım seni.
46 ham yapacak inşallah sizin Kırgınlar'ı.
sen ne zaman 46 izledin bee ama kırgın çiçekleri @denizz19 attığı videolardan diziyi izlemiş kadar oldun benceAynen tesadüf işte naparsın. Kura Çekme programı ne diyorsa o, pis imalarda bulunma yolarım seni.
46 ham yapacak inşallah sizin Kırgınlar'ı.
Kendi rızamla izlesem neyse, zorla izlettiriyordu.sen ne zaman 46 izledin bee ama kırgın çiçekleri @denizz19 attığı videolardan diziyi izlemiş kadar oldun bence
Sırf İpek Karapınar için bile KÇKendi rızamla izlesem neyse, zorla izlettiriyordu.
Poyraz'ımı eleyen diziye destek atacak değilim, uygun zamanda 46'ya oyumu atacağım.
İpek'imin dizi tutturması sevindirici tabii ama oynadığı dizi olmamış.Sırf İpek Karapınar için bile KÇ
Doğru kararı vereceğini umuyorumİpek'imin dizi tutturması sevindirici tabii ama oynadığı dizi olmamış.
Ben kararımı çoktan verdim an itibariyle Kırgınlar'a oy verenleri dissleyip 46'ya oy verenlere harikayı bastım.Doğru kararı vereceğini umuyorum