NOW Bana Sevmeyi Anlat - Dizi Yorumları

Resmen cuma boşluğundayım :( bunu izliyorum bizim yapım diye:T: cumaya güzel bir dizi gelse:T:

Güzel dizi be hem bir ceo asla yapım şirketini bırakmamalı 5 kardeş dizisi olsa bile :A sahi onu izlediniz mi ceo bey :A
Şirketi bırakmadım. Şirket içindeki yapılanmalar (paralel yönetim kurulu - PYK) benden izinsiz bu diziyi yaptılar:A Mecburen izliyoruz işte :X

Gözüm kapalı bir tek Anne dizisi
Şuan izlediklerim SS ve Bodrum Masalı :X
Yeni sezonda fragmanlara ve ilk bölüm performanslarına göre bakıcaz:X Sen?
Aa diğer yapım şirketlerini destekliyon ama kendinden desteklediğin yokmu 😱

Ben içerdeyi ve hayat şarkısını bekliyorum :)
Şu aralarda çoğu diziyi izliyom ama kalıcı değiller pek içlerinden bi high society kalıcı olabilir gibi bide belki bana sevmeyi anlat :)

Kız bu senaryo meryem ve murat için yazılmıştı ya kabul etmemişti hani :)

Meryemle muratta uyardı bu senaryoya bence :)

aa öylemi bilmiyordum ki ben bence muratla meryeme daha iyi olurdu iyide bunu kabul
etmemişler gecenin kanatlarına benzemiyormu bu senaryo

aa öylemi bilmiyordum ki ben bence muratla meryeme daha iyi olurdu iyide bunu kabul
etmemişler gecenin kanatlarına benzemiyormu bu senaryo
Gecenin kraliçesiydi o :A
Evet andırıyor az hatta bana sevmeyi anlatın senaristi dava mı ne aççaktı ama dizi o kadar sürmedi :)

Aa diğer yapım şirketlerini destekliyon ama kendinden desteklediğin yokmu 😱

Ben içerdeyi ve hayat şarkısını bekliyorum :)
Şu aralarda çoğu diziyi izliyom ama kalıcı değiller pek içlerinden bi high society kalıcı olabilir gibi bide belki bana sevmeyi anlat :)
Haa İçerde dizisini unuttum. Fragman pek tatmin edici değildi:X 2.de düzeltecez:A
Kıvanç'ı da destekliyorum ama fragman bile yok ortada. Halitin dizi var bide bakıcam.

Gecenin kraliçesiydi o :A
Evet andırıyor az hatta bana sevmeyi anlatın senaristi dava mı ne aççaktı ama dizi o kadar sürmedi :)

ay pardon gecenin kanatlarımı dedim canım sıkkın bugün kusuruma bakma lütfen
hımm b ana sevmeyi anlatın senaryosu daha güzel ama

Haa İçerde dizisini unuttum. Fragman pek tatmin edici değildi:X 2.de düzeltecez:A
Kıvanç'ı da destekliyorum ama fragman bile yok ortada. Halitin dizi var bide bakıcam.

Evet fragmanın çekimi falan kanal 7 dizisi gibiydi :(

Kıvanç iyi o dizi için ama tubişten emin değilim bakalım neler olcak :)

Vatan haininin konusu benlik değil ama ilk bölümüne bakarım :)

ay pardon gecenin kanatlarımı dedim canım sıkkın bugün kusuruma bakma lütfen
hımm b ana sevmeyi anlatın senaryosu daha güzel ama
Meryem öyle isimlerden vazgeçmiyor :A önce sultandı sonra kraliçe oldu şimdide prenses olur :)
Prensesin Rüyası gibi :A

Gknin senaryosu tuhaftı her bölümde başka senaryo vardı :A

Bu bölüm çok uzun sürdü ama gerçekten yine çok iyi bölümdü. İzleyemediğim kısımlara Youtube'dan baktım :D

Alper ve Leyla'yı bu bölümde daha da sevdim gerçekten tüm ön yargıları kırdılar süper bir çift oldular :Z

Fragmandaki sahneyi son sahne olur diye düşündüm ama Engin'in görmesi fena oldu.ss

Bu bölüm çok uzun sürdü ama gerçekten yine çok iyi bölümdü. İzleyemediğim kısımlara Youtube'dan baktım :D

Alper ve Leyla'yı bu bölümde daha da sevdim gerçekten tüm ön yargıları kırdılar süper bir çift oldular :Z

Fragmandaki sahneyi son sahne olur diye düşündüm ama Engin'in görmesi fena oldu.ss
son 50 dk sini izledim özge özprinççi-buğra gülsoy gibi tatlişko bir çift olmuşlar tabi daha düşük oyunculuk seviyesşnde:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy