biz sultan nurgül kösem han hazretleri olduk artık beroşu şutlayınca olmamışlık gittiSiz'in devriniz bitti![]()
biz sultan nurgül kösem han hazretleri olduk artık beroşu şutlayınca olmamışlık gittiSiz'in devriniz bitti![]()
Sen anca Leyla Feray'ın canlandırdığı Haseki olursunbiz sultan nurgül kösem han hazretleri olduk artık beroşu şutlayınca olmamışlık gittiduruma göre sultan aslı tandoğan gevherhan han hazretleri de olabiliriz yani yedek planımız hazır
![]()
Bence Engin'le bir daha oynamaz hele ki yine kötü kadın olmaz gibiay hoşt beroşu şutladık artık bizim önümüzde kimse duramazgerçi halimem de gitti ama timur ona bu sene dizi yapacak inşallah serenay-engin dizisinde oynar kötü kadın rolünde kadının tacı bile asildi ay duygulandım
@Çiğdem- @eskici @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 51813
bak da azıcık feyz al senin sedef hiç böyle değilBence Engin'le bir daha oynamaz hele ki yine kötü kadın olmaz gibi
Ha bu arada kendisini snapchatten takip ediyorum yaz boyunca tatil yapıp her anını paylaştı Aslıhan![]()
Aman o da tatil yaptı hepbak da azıcık feyz al senin sedef hiç böyle değil![]()
Sen anca Leyla Feray'ın canlandırdığı Haseki olursun![]()
çok tatlı bir çiftlerBölüm çok güzeldi yine finali şoktu alperle leyla ne yapacak merak ediyorum
bu arada leylanın annesi cananmış bakalım neler olacak devamında
bu arada kadir doğulu süper yaa benide götür repliğine bittim bittim![]()
yiğit ksç saattir konuda neye bakıyor acepEminmisin burda @Çiğdem- den bahsediyoruz oğlan bir daha kimseyle oynamasın diye diziye beddua edip düşürtebilir![]()
Onun yaptıklarına akıl sır ermez şimdi bi şey derim tam tersi çıkar falan en iyisi kendi halinde bırakmakyiğit ksç saattir konuda neye bakıyor acep![]()
Bölüm çok güzeldi yine finali şoktu alperle leyla ne yapacak merak ediyorum
bu arada leylanın annesi cananmış bakalım neler olacak devamında
bu arada kadir doğulu süper yaa benide götür repliğine bittim bittim![]()
Bu bölüm de çok iyi gidiyor
Engin, gerçekten pisliğin teki çıktı. 😱 Hakverdi'ye neler yaptı.
Dolunay Soysert'e ilk bölümde ısınamamıştım, zaten tek sahnesi vardı ama bu 2 bölümdür Canan'ı çok güzel oynuyor.
Canan ne laflar söylüyor Leyla'ya öyle.ss
Suzan'ın evi Bedel'deki Seyhanlı konağı.T
![]()
kız etkinlikte oy verin dizinize listeye girsin oyuncular.ssEminmisin burda @Çiğdem- den bahsediyoruz oğlan bir daha kimseyle oynamasın diye diziye beddua edip düşürtebilir![]()
Dizi 3.5 falan alsa fox bunu rkye yaptığı gibi bitiremez ona göre izliyorum ben de yani artık foxta öyle her yapımcının dizisi izlenmez ne yazıkki .ss7 alacağız bugün inşallah!🙂
yeni bölüm - az sonra - FOX'ta!