Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Bölüm süperdi valla :Z
Başı durgun ama güzeldi özellikle son sahneler neydi be öyle yarın reytingler böyle olur ama Bodrum masalı bedava dan zirvede reklamsız olduğu için
Yüksek sosyete 4,75-5,85-5,60
Bodrum masalı 5,70-5,10-5,50
Abc1 grup unda emin değilim değişik şeyler olabilir

12. Bölüm Fragmanı

Umarım bu bölümde yükseliş yaşar. Dün akşamki tekrarı iyi oranlar almış. Kanal akıllandı sonunda tekrar yayınlama konusunda. Doğru saatlerde tekrarları yayınlanırsa dizi yükselişe geçebilir. :)

Bölümü izlemeye başlıyorum. Umarım güzel bir bölüm olmuştur, fragmanı güzeldi. Bitirince tam yorumumu atarım. :X

Bölümü bitirdim, maşallah 2 saat süre olunca anca bitiyor. :D

Can'a umarım bir şey olmaz. Dizideki sevdiğim karakterlerden birisi. Dikkat çekmek için de böyle bir şey yapıyor olabilir. İnşallah ölmez. :(

Mert de bir türlü anlatamadi gerçeği, Cansu da Kereme anlatamadı. En azından birisi anlatsaydi da dizi ilerlemesi adına bir şeyler katetseydik. :T: Bence ikisinin de yalanı normal ortaya çıkacak yani bunlar anlatmayacak.

Yeni bölümü bekliyoruz bakalım, Can'ın durumunu merak ediyorum. Haftaya reytingler de artar. :Z

İzini kaybettirmek için yapmıştır bence :)

Cancığım vasiyetnamesinide hazırlamıştı galiba :)
aaa bende öyle düşünüyorum @cookies gibi bencede bilerek ölü süsü veriyor babasının işinden kurtulmak istiyordu çünkü :F

ayy bu arada mert cansunun gerçek kimliğini öğreniyor :A

Oyunculukta çıtayı iyice yükseltiyor resmen bu dizi. Zuhal Olcay , Hazar Ergüçlü ve Gülşah Çomoğlu oynamıyor yaşıyorlar resmen.