Aşkın Peşinden - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Diziye katıldım ben de iyi olmuş ama yine olaylar çok seyrek işlenmiş. Diyaloglarla bitirilmiş bir bölüm olmuş.

Çiğdem'in ikidir Emre'yi geçmesi ve karşısına çıkması çok saçma geldi :F Ne bileyim ben Emre'nin adresini bir yerden bulup herkes yemek yerken eve gelmesini isterdim :A

Bölüm puanım 6
Anlaşılan yine seni memnun edememişiz ama dahil olman nedeniyle daha yüksek bir puan vermeni beklerdim. Açıkçası 4'te olmasa da 5'ten sonrası daha olaylı geçecek ama hayırlısı bakalım. Dediğim gibi yavaş yavaş yerine oturuyor. :A

Bu bölümde pek olay yoktu onun disinda yine bazi komik sahneler vardi onlar sayesinde bölüm fena degildi :D
Ayrica Deniz'i annesi neden sevmiyor onu anlamadim deli mi acaba bu Deniz :F
Ve son olarak bu bölümde büyük bir eksik vardi :A

Bu bölümde pek olay yoktu onun disinda yine bazi komik sahneler vardi onlar sayesinde bölüm fena degildi :D
Ayrica Deniz'i annesi neden sevmiyor onu anlamadim deli mi acaba bu Deniz :F
Ve son olarak bu bölümde büyük bir eksik vardi :A
Sevmiyor değil zamanında başına çok bela açtığı için onun yakınında bulunmasını istemiyor diyelim. Ayrıca seni de gelecek bölümlerde daha etkin kullanacağım ama hayırlısı tabii. :A

Sevmiyor değil zamanında başına çok bela açtığı için onun yakınında bulunmasını istemiyor diyelim. Ayrıca seni de gelecek bölümlerde daha etkin kullanacağım ama hayırlısı tabii. :A
Biraz daha etkin kullansan iyi olur zaten bos bos konusmaktan baska bir sey yapmiyorum ayrica ilkbahar sonbahar esprisini yapan Özge benim kardesim mi oluyor :A

Anlaşılan yine seni memnun edememişiz ama dahil olman nedeniyle daha yüksek bir puan vermeni beklerdim. Açıkçası 4'te olmasa da 5'ten sonrası daha olaylı geçecek ama hayırlısı bakalım. Dediğim gibi yavaş yavaş yerine oturuyor. :A
Ne yapayım güzelse güzel diyorum ama bazı yerler tuhaftı yani. :D Ben dahil olsam ne olur annem beni sevmiyor :F Bir de orası saçmaydı ne kadar kötü de olursa olsun okulu bitirip gelen oğlunu daha içten karşılamalıydı sanki her gün geliyormuş gibiydi :F Bir de doğumumda bile yoktun dedim o ne demek :A

Ne yapayım güzelse güzel diyorum ama bazı yerler tuhaftı yani. :D Ben dahil olsam ne olur annem beni sevmiyor :F Bir de orası saçmaydı ne kadar kötü de olursa olsun okulu bitirip gelen oğlunu daha içten karşılamalıydı sanki her gün geliyormuş gibiydi :F Bir de doğumumda bile yoktun dedim o ne demek :A
O kısma bilerek absürdlük katmak istedim kafaya takma. Ve ayrıca mezuniyetine gelinmemesi de öyle çok anormal bir durum sayılmaz bence. :A

Ama bölümün en komik esprilerinden biriydi bence. Neyse 4. bölümle ilgili tahminlerin var mı? :A
Var. Tam söyleyeceği sırada bir şey olacak Emre engelleyecek Çiğdem'i. Böyle dediğim için tersini de yapabilirsin. Ya da orada düşüp bayılır hastaneye kaldırırlar orada hamile olduğunu öğrenirler falan :F

Anlatmiyorsun ki nasil bileyim :A mesela @denizz19 a soralim bakalim benim Sahika'yla evli oldugumu biliyor muymus :A
Yan karakterlerde iş yok açıkçası kim kimin nesi bilmiyorum :F Ben sadece Emre Çiğdem Ayten'e odaklıyım çünkü diğerleri süs olsun diye koyulmuş gibi :A

Anlatmiyorsun ki nasil bileyim :A mesela @denizz19 a soralim bakalim benim Sahika'yla evli oldugumu biliyor muymus :A
Anlaşılamayacak bir şey değil ki her şey ortada. :A

Var. Tam söyleyeceği sırada bir şey olacak Emre engelleyecek Çiğdem'i. Böyle dediğim için tersini de yapabilirsin. Ya da orada düşüp bayılır hastaneye kaldırırlar orada hamile olduğunu öğrenirler falan :F

Yan karakterlerde iş yok açıkçası kim kimin nesi bilmiyorum :F Ben sadece Emre Çiğdem Ayten'e odaklıyım çünkü diğerleri süs olsun diye koyulmuş gibi :A
Karakterler şöyle ikiniz de aklınıza sokun. :A @eskici

Şahika: Emre'nin annesi
Yusuf: Emre'nin babası
Necla: Emre'nin babaannesi
Özge: Emre'nin kardeşi
Deniz: Çiğdem'in üvey kardeşi
Selim: Çiğdem'in platonik aşkı
Melek: Şahika'nın hizmetçisi
Iraz: Emre'nin nişanlısı
Müjde: Iraz'ın annesi