NOW Bana Sevmeyi Anlat - Dizi Yorumları

Ya bu konuda dizi 3 tane diye atv yolladı haberleri çıkmamişmiydı :F Bisiklet sahnesiyle aklıma Meryem'in motor üstünde sokak sokak dolaşması geldi aklıma:F Ceo olarak bu diziyi desteklemiyorum zaten kalkarsa hiçbir sorumluluk almıyorum:A Tutarsa da üvey evlat muamelesi görecek benden bakmakla yükümlüyüm sonuçta:F

Ay Yapım asla boş birini başrole koymaz demiştim yanılmamısım. Seda Bakan gayet iyi, gayet güzel seçim olmuş. Kız kardeşine sinir oldum bu arada.

Alper ve kızının sahneleri de çok güzel.

Bu bölümü ilk bölüme göre daha çok beğendim. Leyla herkese ayrı bir yalan söyledi resmen :F

Son sahne de baya heyecanlıydı. Hakverdi'ye sinir oldum.ss

Bölüm çok heyecanlıydı :Zama bu kadar beğenmem kötü oldu :T:
Kiralık aşk başlayacak daha
Sonu ise çok heyecanlıydı 😱

Bu bölümü ilk bölüme göre daha çok beğendim. Leyla herkese ayrı bir yalan söyledi resmen :F

aynen ablam bölüm süperdi hakverdi gıcığın teki o oyuncak ayının derdinde zaten
onu alsa leylanın peşini bırakır o salak

Alper bakalım ne açıklama yapacak Haşmet'e :A

aynen ya ne diyecek merak ediyorum he

Bölüm çok heyecanlıydı :Zama bu kadar beğenmem kötü oldu :T:
Kiralık aşk başlayacak daha
Sonu ise çok heyecanlıydı 😱

Bu teyze %90 boş konuşuyor gitsin Kiralık Aşk'ın ergen fandomlarını pışpışlasın :F

Diziyi izliyorum bitince yorumlarım.

Dizi beğenildi mi forumda anlayamadım :D

Ay Yapım asla boş birini başrole koymaz demiştim yanılmamısım. Seda Bakan gayet iyi, gayet güzel seçim olmuş. Kız kardeşine sinir oldum bu arada.

Alper ve kızının sahneleri de çok güzel.

Ya bu konuda dizi 3 tane diye atv yolladı haberleri çıkmamişmiydı :F Bisiklet sahnesiyle aklıma Meryem'in motor üstünde sokak sokak dolaşması geldi aklıma:F Ceo olarak bu diziyi desteklemiyorum zaten kalkarsa hiçbir sorumluluk almıyorum:A Tutarsa da üvey evlat muamelesi görecek benden bakmakla yükümlüyüm sonuçta:F

sen görmemişsindir :A
Çılgın Leyla çoşturuyor :A

Fragmanın son sahnesi dehşet :oley:

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy