Caner Erkin, Beşiktaş'ta!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
570e55efc03c0f1b60a799de.jpg

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Talisca, Vincent Aboubakar ve Samir Nasri'nin ardından Caner Erkin'i de kadrosuna kattı.

NTV Spor'un haberine göre siyah-beyazlı takım, 27 yaşındaki milli oyuncuyu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Beşiktaş, Caner Erkin'i bonservisiyle birlikte transfer etti. (Hürriyet)

Hangisi doğru acaba?

Fikret Orman Başkanım sana en kalbî şükranlarımı sunuyorum :hearteyes: "Ezeli rakibimde infial olmasın, kaos çıkmasın diye ben alayım bari" diyen koca yürekli adam :A

Gökhan Gönül'den sonra Caner Erkin de gitti yani. Hep diyordum, "Türkiye'nin en iyi sağ bekine ve sol bekine sahibiz" diye ama ikisi de gitti. Fenerbahçe taraftarının kara listesine Caner Erkin de eklenecek gibi gözüküyor böylece. Beşiktaş bu transferi ihtiyacı olduğu için mi yaptı, yoksa Fenerbahçe'ye misilleme yapmak için mi yaptı, orası biraz muamma olacak.

Gökhan Gönül'den sonra Caner Erkin de gitti yani. Hep diyordum, "Türkiye'nin en iyi sağ bekine ve sol bekine sahibiz" diye ama ikisi de gitti. Fenerbahçe taraftarının kara listesine Caner Erkin de eklenecek gibi gözüküyor böylece. Beşiktaş bu transferi ihtiyacı olduğu için mi yaptı, yoksa Fenerbahçe'ye misilleme yapmak için mi yaptı, orası biraz muamma olacak.
Misilleme değildir ya. Şenol hoca birkaç gün önce basın toplantısında sol bek istediğini dile getirmişti. Çünkü takımda yedek sol bek yok.

Misilleme değildir ya. Şenol hoca birkaç gün önce basın toplantısında sol bek istediğini dile getirmişti. Çünkü takımda yedek sol bek yok.
Adriano var, Tosic de var. Gerçi Tosic'i stopere çekmiş, böylece alternatif sol bek kalmamış oluyor. Caner daha çok yedekte kalır, Adriano'nun alternatifi yani. En azından İnter'de kadroya giremeyebilirdi, Beşiktaş'ta girer.

Adriano var, Tosic de var. Gerçi Tosic'i stopere çekmiş, böylece alternatif sol bek kalmamış oluyor. Caner daha çok yedekte kalır, Adriano'nun alternatifi yani. En azından İnter'de kadroya giremeyebilirdi, Beşiktaş'ta girer.
Tosic artık sol stoper oynayacak. Gerçi o bölgeye de transfer yapılacağı için yedek oturmak zorunda kalacak. Caner'e gelince Adriano'nun adelesi çektiği için yarınki Konyaspor maçına yetişmesi şüpheli, daha bunun Avrupa maçları ve Türkiye Kupası maçları gibi 50-60 maçlık bir maratonu var. Yani tek sol bekle yola çıkılamazdı. Ayrıca Adriano sol ön ve ön liberoda da oynayabiliyor. Adriano önde arkasında Caner de oynayabilir.

Unutmadan Caner'in Beşiktaş'a gelmesinde sevgili faktörü de varmış. Şükran Ovalı koyu bir Beşiktaş taraftarı. :) (Doğruluğundan emin değilim tabii, öyle yazılıp çizildiği için paylaştım.)

Tosic artık sol stoper oynayacak. Gerçi o bölgeye de transfer yapılacağı için yedek oturmak zorunda kalacak. Caner'e gelince Adriano'nun adelesi çektiği için yarınki Konyaspor maçına yetişmesi şüpheli, daha bunun Avrupa maçları ve Türkiye Kupası maçları gibi 50-60 maçlık bir maratonu var. Yani tek sol bekle yola çıkılamazdı. Ayrıca Adriano sol ön ve ön liberoda da oynayabiliyor. Adriano önde arkasında Caner de oynayabilir.

Unutmadan Caner'in Beşiktaş'a gelmesinde sevgili faktörü de varmış. Şükran Ovalı koyu bir Beşiktaş taraftarı. :) (Doğruluğundan emin değilim tabii, öyle yazılıp çizildiği için paylaştım.)
Caner bir şekilde forma giyip hırsını Beşiktaş için gösterecek, en azından bu sezon için bu böyle olacak.

Evet, Şükran Ovalı da Beşiktaş taraftarıymış. O faktörden çok profesyonel düşünüp anlaşma gerçekleşmiştir. İstanbul'da kalacak tekrar ve böylece bol bol vakit geçirecekler, böylece magazine de bol bol haber olacaklar.

Caner bir şekilde forma giyip hırsını Beşiktaş için gösterecek, en azından bu sezon için bu böyle olacak.

Evet, Şükran Ovalı da Beşiktaş taraftarıymış. O faktörden çok profesyonel düşünüp anlaşma gerçekleşmiştir. İstanbul'da kalacak tekrar ve böylece bol bol vakit geçirecekler, böylece magazine de bol bol haber olacaklar.
Ön tarafa da Nasri geldi, Caner bu durumda kesin yedek. Ben Adriano'yu keseceğini düşünmüyorum. Bu hafta Adriano ilk devrelik oyunuyla sahanın en iyisiydi. Tabii yaşından dolayı birçok maçı kaçıracağı da ortada. @HeisenBerg

Beşiktaş'ın sol bek rotasyonu = Caner, Adriano
Fenerbahçe'nin sol bek rotasyonu = Hasan Ali, İsmail

İş bitmiştir. Fener'e sol bek, orta saha, kanat hatta forvet bile lazım. Sadece orta saha alınacak belki bir de kanat. Bence lig başlamadan bitmiş olabilir.

Ön tarafa da Nasri geldi, Caner bu durumda kesin yedek. Ben Adriano'yu keseceğini düşünmüyorum. Bu hafta Adriano ilk devrelik oyunuyla sahanın en iyisiydi. Tabii yaşından dolayı birçok maçı kaçıracağı ortada. @HeisenBerg

Bir şekilde forma şansı bulacak ya, o bile kendisi için iyi. Sakatlık olur oynar, yorgunluk olur oynar, yedekten gireceği zamanlar olur, bir şekilde forma şansı bulur. İnter'de devam edecek olsa kendisi için sıkıntı olurdu.

Bir şekilde forma şansı bulacak ya, o bile kendisi için iyi. Sakatlık olur oynar, yorgunluk olur oynar, yedekten gireceği zamanlar olur, bir şekilde forma şansı bulur. İnter'de devam edecek olsa kendisi için sıkıntı olurdu.
Inter'de yeni hoca Frank de Boer istemedi kendisini. Haksız da sayılmaz, Inter'in Zenit'den aldığı Ansaldi daha iyi futbolcu bence. Mancini ayrılınca Caner'in şansı kalmamıştı zaten.

Inter'de yeni hoca Frank de Boer istemedi kendisini. Haksız da sayılmaz, Inter'in Zenit'den aldığı Ansaldi daha iyi futbolcu bence. Mancini ayrılınca Caner'in şansı kalmamıştı zaten.
Caner, İtalya'ya biraz ters düşer çünkü. İtalya'nın sert ve defansif oyun anlayışına biraz ters düşen bir bek. Defansif yönünden çok, hücum yönüyle öne çıkıyor (kendisi önceden kanattı çünkü). Hızlı, hırslı, ortaları da etkili. İşte bu gibi özelliklerini ancak Türkiye'de kullanabiliyor. Caner'i kullansaydı İnter, muhtemelen çok gol yerdi.

Beşiktaş'ın sol bek rotasyonu = Caner, Adriano
Fenerbahçe'nin sol bek rotasyonu = Hasan Ali, İsmail

İş bitmiştir. Fener'e sol bek, orta saha, kanat hatta forvet bile lazım. Sadece orta saha alınacak belki bir de kanat. Bence lig başlamadan bitmiş olabilir.
Kağıt üstünde öyle sahada ne vereceğini bilemeyiz. Ayrıca dün NTV'de Aziz Yıldırım Musa Sow'un geri gelebileceğini söyledi. Jeremain Lens ve Hakim Ziyech de gelirse, sizin kadro da çok can yakar.

Benim Şampiyonluk adayım ise Galatasaray.

Çünkü Beşiktaş ve Galatasaray Avrupa'da çok yıpranacak. Galatasaray ise tek kulvarda (Türkiye kupası önemsiz) rahatlıkla bu işi götürür.

Lassana Diarra'da gelirse kesin bence, tartışma bitmiştir. Konu kilit.

Böylece Caner Erkin de üç büyükler de oynamış oldu. Sergen Yalçın ve Burak Yılmaz da oynamıştı daha önce mesela, onlar ekstra Trabzonspor'da da forma giymişti.

Medya 2 gün önce Etoo'yu, dün de Samir Nasri'yi Beşiktaş'a transfer ediyordu. Haberin düzmece olduğunu düşünüyorum.