Ay onu kim rtlesin 123 takipçisi var zaten.Melun rt almadıysa sorun yok
Dr'a derdini söylemezsen nerden bilsin senin karın ağrını![]()
Fanlar birazdan sana laflar söyleyebilir, beğenmemişsin sonuçta.Ayy ünlü oldum![]()
Ay onu kim rtlesin 123 takipçisi var zaten.Melun rt almadıysa sorun yok
Dr'a derdini söylemezsen nerden bilsin senin karın ağrını![]()
Fanlar birazdan sana laflar söyleyebilir, beğenmemişsin sonuçta.Ayy ünlü oldum![]()
Ben de olmasam kandıracak sizi.@Yiğitt tweetini buraya attı haberin var mı görebiliyorum yani![]()
Canım ben harbi 123 takipçiyle yoluma devam ediyorum. Mesela gerçek hayatımdan kimseyle takipleşmiyorum. Onlar olsa şuan 300 de olurdu ama ihtiyacım yok az öz olsun yeter banaAy onu kim rtlesin 123 takipçisi var zaten.
Fanlar birazdan sana laflar söyleyebilir, beğenmemişsin sonuçta.![]()
Ay bana ne ben laf olsun diye söyledim, ne diye hesap veriyon bana?Canım ben harbi 123 takipçiyle yoluma devam ediyorum. Mesela gerçek hayatımdan kimseyle takipleşmiyorum. Onlar olsa şuan 300 de olurdu ama ihtiyacım yok az öz olsun yeter bana![]()
Beni ezmeye çalıştın yılan sanki bilmiyorumAy bana ne ben laf olsun diye söyledim, ne diye hesap veriyon bana?![]()
Vallaha saolasın @denizz19'un mumunu erkenden üflediğin içinBen de olmasam kandıracak sizi.
O değil de fragman olmamış kanka, çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.![]()
Daha kendin beğenmemişsin bana laf üretiyorVallaha saolasın @denizz19'un mumunu erkenden üflediğin için
Ben de pek beğenmedim. Beğenmeme sebebimin en büyük etkisi efektimizin zayıf olması2.fragmanda Çetin Tekindor olsun ohh miss
![]()
La dizi hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Ay Yapım dizileri bir kaliteli olur, Bana Sevmeyi Anlat bile daha güzeldi düşün durumu artık.Vallaha saolasın @denizz19'un mumunu erkenden üflediğin için
Ben de pek beğenmedim. Beğenmeme sebebimin en büyük etkisi efektimizin zayıf olması2.fragmanda Çetin Tekindor olsun ohh miss
![]()
Gökhan Akar ünlü olmak için ne bulduysa beğeniyor.Beni ezmeye çalıştın yılan sanki bilmiyorumBu arada Gökhan Akar belli ki Bodrum Masalını da izliyor
Tweetimi beğenmiş
![]()
RT'yi diyoruz beeDaha kendin beğenmemişsin bana laf üretiyor![]()
Çocuğun ölü doğdu başın sağ olsunRT'yi diyoruz beeHem ben cocugumun daha iyi olmasını istiyorum. Ay yapımı ben eleştirebilirim ama sen eleştiremezsin asafsdaga
![]()
Hııı ben de diyorum bana sevmeyi anlatı nasıl beğenmiş bu yiğitt diyordumLa dizi hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Ay Yapım dizileri bir kaliteli olur, Bana Sevmeyi Anlat bile daha güzeldi düşün durumu artık.Bu dizi hiç Ay Yapım dizisi gibi değil, fragmana baya şaşırdım.
Hayret sen nasıl beğenmezsin.
Gökhan Akar ünlü olmak için ne bulduysa beğeniyor.![]()
Ben o ölüyü canlandırırım büyütürüm karşina koyarımÇocuğun ölü doğdu başın sağ olsun![]()
Kırgın Çiçekler bu sezon şahane olacak rahat ol.Hııı ben de diyorum bana sevmeyi anlatı nasıl beğenmiş bu yiğitt diyordumFragmanları görunce anladım
Çağatay mı yoksa Aras'ı mı tişört çıkartırken koyalım
Şuan aksiyon yüklü fragmanDuygusal/entrika sahnelrde görürsün ay yapım oldugunu hissedersin
Ben o ölüyü canlandırırım büyütürüm karşina koyarımSen kç'nin mezarını hazırla ocak ayı gelmeden gömecez çünkü
![]()
GüldürdünKırgın Çiçekler bu sezon şahane olacak rahat ol.![]()
Hahahaha deme öyle.Hııı ben de diyorum bana sevmeyi anlatı nasıl beğenmiş bu yiğitt diyordumFragmanları görunce anladım
Çağatay mı yoksa Aras'ı mı tişört çıkartırken koyalım
Şuan aksiyon yüklü fragmanDuygusal/entrika sahnelrde görürsün ay yapım oldugunu hissedersin
Ben o ölüyü canlandırırım büyütürüm karşina koyarımSen kç'nin mezarını hazırla ocak ayı gelmeden gömecez çünkü
![]()
AyYapım dizileri gibi abidik gubidik fragmanlar yapmıyoruz ekmek silah OlmuyorGüldürdünfragmandaki gibi 5 mezarlık yer hazırla
![]()
2.cide düzeltecez. Aceleye geldiHahahaha deme öyle.
Yok ya cidden hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Genelde Ay Yapım dizilerinde fragmanda Ay Yapım imzası tüm ekranı kaplar önce bir.Bunda hiç olmadı. Kalite de pek güzel durmadı, onu da eklemem lazım.
![]()
Hastane de yer kalmayınca mezarliğa koşuşturanlar bize laf söylemesin plsAyYapım dizileri gibi abidik gubidik fragmanlar yapmıyoruz ekmek silah Olmuyor![]()
Hiç boşuna karalama yine çekemiyorsun ilk sezonki gibi kendi beklediğiniz içeride fragmanı suya düşünce nereye saldıracağını bilmez hale düştün2.cide düzeltecez. Aceleye geldi
Hastane de yer kalmayınca mezarliğa koşuşturanlar bize laf söylemesin pls![]()