İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Beklenti daha fazlaydi. Kosusturmacalar tüm aksiyon iddiasında bulunan dizilerin fragmaninda var zaten

Ay onu kim rtlesin 123 takipçisi var zaten. :F

Fanlar birazdan sana laflar söyleyebilir, beğenmemişsin sonuçta. :A
Canım ben harbi 123 takipçiyle yoluma devam ediyorum. Mesela gerçek hayatımdan kimseyle takipleşmiyorum. Onlar olsa şuan 300 de olurdu ama ihtiyacım yok az öz olsun yeter bana :D

Vallaha saolasın @denizz19'un mumunu erkenden üflediğin için :A
Ben de pek beğenmedim. Beğenmeme sebebimin en büyük etkisi efektimizin zayıf olması:T 2.fragmanda Çetin Tekindor olsun ohh miss:love1:
La dizi hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Ay Yapım dizileri bir kaliteli olur, Bana Sevmeyi Anlat bile daha güzeldi düşün durumu artık. :F Bu dizi hiç Ay Yapım dizisi gibi değil, fragmana baya şaşırdım. :(

Hayret sen nasıl beğenmezsin. :A

Beni ezmeye çalıştın yılan sanki bilmiyorum :A Bu arada Gökhan Akar belli ki Bodrum Masalını da izliyor :F Tweetimi beğenmiş :F
Gökhan Akar ünlü olmak için ne bulduysa beğeniyor. :F

La dizi hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Ay Yapım dizileri bir kaliteli olur, Bana Sevmeyi Anlat bile daha güzeldi düşün durumu artık. :F Bu dizi hiç Ay Yapım dizisi gibi değil, fragmana baya şaşırdım. :(

Hayret sen nasıl beğenmezsin. :A

Gökhan Akar ünlü olmak için ne bulduysa beğeniyor. :F
Hııı ben de diyorum bana sevmeyi anlatı nasıl beğenmiş bu yiğitt diyordum :F Fragmanları görunce anladım :F Çağatay mı yoksa Aras'ı mı tişört çıkartırken koyalım :A
Şuan aksiyon yüklü fragman:X Duygusal/entrika sahnelrde görürsün ay yapım oldugunu hissedersin :X

Çocuğun ölü doğdu başın sağ olsun :F
Ben o ölüyü canlandırırım büyütürüm karşina koyarım :A Sen kç'nin mezarını hazırla ocak ayı gelmeden gömecez çünkü:A

Hııı ben de diyorum bana sevmeyi anlatı nasıl beğenmiş bu yiğitt diyordum :F Fragmanları görunce anladım :F Çağatay mı yoksa Aras'ı mı tişört çıkartırken koyalım :A
Şuan aksiyon yüklü fragman:X Duygusal/entrika sahnelrde görürsün ay yapım oldugunu hissedersin :X

Ben o ölüyü canlandırırım büyütürüm karşina koyarım :A Sen kç'nin mezarını hazırla ocak ayı gelmeden gömecez çünkü:A
Kırgın Çiçekler bu sezon şahane olacak rahat ol. :A

Hahahaha deme öyle. :F
Yok ya cidden hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Genelde Ay Yapım dizilerinde fragmanda Ay Yapım imzası tüm ekranı kaplar önce bir. :A Bunda hiç olmadı. Kalite de pek güzel durmadı, onu da eklemem lazım. :(

Hahahaha deme öyle. :F
Yok ya cidden hiç Ay Yapım dizisine benzemiyor. Genelde Ay Yapım dizilerinde fragmanda Ay Yapım imzası tüm ekranı kaplar önce bir. :A Bunda hiç olmadı. Kalite de pek güzel durmadı, onu da eklemem lazım. :(
2.cide düzeltecez. Aceleye geldi :X
AyYapım dizileri gibi abidik gubidik fragmanlar yapmıyoruz ekmek silah Olmuyor :F
Hastane de yer kalmayınca mezarliğa koşuşturanlar bize laf söylemesin pls:F