Aynen eskicisiz dizi olmazBu dizide de illa bir eskici olsun diyorsun yani.
Daha 2 bölüm oldu yaftalamak için erken. Senin dizin de Oscarlık değil yani.
Aynen eskicisiz dizi olmazBu dizide de illa bir eskici olsun diyorsun yani.
Daha 2 bölüm oldu yaftalamak için erken. Senin dizin de Oscarlık değil yani.
TRT'deki diziler gibi sezon finali yapıp yayından kaldırılmasın da.Sezon finalime az kaldı bomba bir sezon finali yapacağım Az dediğime bakma daha var
Diğer tahminlerini alalım.Aynen eskicisiz dizi olmaz
Kaldırılmaz merak etme halkımız bizi bağrına bastığı sürece buradayızTRT'deki diziler gibi sezon finali yapıp yayından kaldırılmasın da.
Diğer tahminlerini alalım.
Biz daha da çok buradayız.Kaldırılmaz merak etme halkımız bizi bağrına bastığı sürece buradayız
Cigdemle Emre anlasma yapacaklar benceTRT'deki diziler gibi sezon finali yapıp yayından kaldırılmasın da.
Diğer tahminlerini alalım.
Nasıl bir anlaşma?Cigdemle Emre anlasma yapacaklar bence
Hamile oldugunu saklamak gibi bir anlasmaNasıl bir anlaşma?
Spoiler olmasın diye gelecek bölümlerdeki olayları açığa çıkarmayacağım ama bekleyip görün bence. Başka ne düşünüyorsun?Hamile oldugunu saklamak gibi bir anlasma
Bunu dedigine göre dogru tahmin ettim demektir diye düsünüyorum baska ne düsüneyim beni diziye almayacak misinSpoiler olmasın diye gelecek bölümlerdeki olayları açığa çıkarmayacağım ama bekleyip görün bence. Başka ne düşünüyorsun?
Adın Yusuf değil mi? Zaten bu bölüm vardın.Bunu dedigine göre dogru tahmin ettim demektir diye düsünüyorum baska ne düsüneyim beni diziye almayacak misin
O ben miydim ya hic benzetemdim kendimeAdın Yusuf değil mi? Zaten bu bölüm vardın.
Zaten karakterlerin adlarını forumdan koyuyorum yoksa özellikleri fazla benzemiyor. Ha @Çiğdem-'in çatlaklığı baki orası ayrı.O ben miydim ya hic benzetemdim kendime
O zaman sende bir ricam olacakZaten karakterlerin adlarını forumdan koyuyorum yoksa özellikleri fazla benzemiyor. Ha @Çiğdem-'in çatlaklığı baki orası ayrı.
Sen kaç yaşında şirket yöneten adamsın saf bir mahalleliyle mi delikanlı olacaksın? Gerçi diziye gösterdiğiniz ilgi devam ederse bunu düşünebilirim belki.Beni Selim'le kanka yapar misin
Olsun sen uydurursun benide deli dolu bir karakter yaparsin Selim'le karsilasiriz sohbet muhabbet falan kanimiz kaynar kanka oluruz iyi komedi cikar ordan hatta Emre'yi de birlikte döverizSen kaç yaşında şirket yöneten adamsın saf bir mahalleliyle mi delikanlı olacaksın? Gerçi diziye gösterdiğiniz ilgi devam ederse bunu düşünebilirim belki.
Bakalım artık Allah ne nasip ederse.Olsun sen uydurursun benide deli dolu bir karakter yaparsin Selim'le karsilasiriz sohbet muhabbet falan kanimiz kaynar kanka oluruz iyi komedi cikar ordan hatta Emre'yi de birlikte döveriz
Sana güveniyoruzBakalım artık Allah ne nasip ederse.
Neyse istersen bugünlük ara verelim yarın yeniden coşturmaya devam ederiz.Sana güveniyoruz