Lacivert - 5.Bölüm | Yeni Bölüm

Ay beni öldürme sakin ölmek icin daha cok gencim :F sapşik nedir ya baska bir sey bulamamislar mi :F
Sende hemen meleğe kandın :A
Bodrumda tatil yapna fikrini bir daha düşün kapat meleği bodruma oh kebap :A

Ay beni öldürme sakin ölmek icin daha cok gencim :F sapşik nedir ya baska bir sey bulamamislar mi :F
Çok böyle şeker bir çocuk diyorlar ben onları hep rettweet yapıyorum zaten ah o kızlar yok mu o kızlar Melek'e çok sövüyorlar :F Ama Melek'in de erkek fanları var :_A

Melek'in bir öpücüğüne tav oldu ama Melek öptüğüne de pişman oldu ağzı kokuyor diye :A

Hep senaristin zorlamasi yoksa ben kanmazdim :A Melek'i de Cigdem'i de kapatacam takilsinlar orda Kaan zaten hayattan bezmis bende rahat rahat yasarim artik :F
Çok böyle şeker bir çocuk diyorlar ben onları hep rettweet yapıyorum zaten ah o kızlar yok mu o kızlar Melek'e çok sövüyorlar :F Ama Melek'in de erkek fanları var :_A

Melek'in bir öpücüğüne tav oldu ama Melek öptüğüne de pişman oldu ağzı kokuyor diye :A
Ah bu ergenler yok mu korkulur bunlardan :F

Hep senaristin zorlamasi yoksa ben kanmazdim :A Melek'i de Cigdem'i de kapatacam takilsinlar orda Kaan zaten hayattan bezmis bende rahat rahat yasarim artik :F

Ah bu ergenler yok mu korkulur bunlardan :F
Kaan sadece içki içmişti geçen hafta ama bu hafta ayılacak ve fırtına kopacak :F

Kaan'ıma laf yok o varken sen yoktun buralarda :A Biz hatta onunla buluştuk bilmem haberin var mı :D Resimlerimiz var forumda :D
Hadi ordan ben daha eskiyim zaten nickimden de belli oluyor ama ortaliklarda fazla görünmüyorum :A bir ara öyle bir konu görmüstüm sanki sen mi acmistin :D

Güzel bir bölüm olmuş, eline sağlık @denizz19 :D

Ay bu Yusuf niye sürekli yarı çıplak geziyor, yani yarı çıplaklıktan kastın nedir onu da çözemedim. Sonuçta ''yarı'' yani, hangi kısım belli değil. Diziye +18 getirsen iyi olur bence. :A

Bakalım kim çıkacak alttaki kişi? Yani kim çıkabilir ki, dizide farklı birisi de olmadı. (b) Merakla bekliyorum bölümü. :D

Güzel bir bölüm olmuş, eline sağlık @denizz19 :D

Ay bu Yusuf niye sürekli yarı çıplak geziyor, yani yarı çıplaklıktan kastın nedir onu da çözemedim. Sonuçta ''yarı'' yani, hangi kısım belli değil. Diziye +18 getirsen iyi olur bence. :A

Bakalım kim çıkacak alttaki kişi? Yani kim çıkabilir ki, dizide farklı birisi de olmadı. (b) Merakla bekliyorum bölümü. :D
Yarı çıplak yani üstü yok altında şort var :A Alttaki kişi dizinin en başından beri saklanan bir şeydi zaten her şey birbiriyle bağlantılı olacak aslında :D