ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Evet en kötü sıralama 4 gördüm bende:X Kanal d'deki dizi de girmişti listeye ama o bizi geçemedi. Reytingde de geçemez inş:A

Bana da hızlandırılmış gibi geliyor:(

Ben de atvyi sorumlu tutacam :A
Herkes güzelim dizi için kıyamet senaryosu yazmış, bir tek ben iyi düşünüyorum. 40 kere "kötü gelecek" dedikten sonra seni çatlatacak reytingler gelir umarım. :A

Evet en kötü sıralama 4 gördüm bende:X Kanal d'deki dizi de girmişti listeye ama o bizi geçemedi. Reytingde de geçemez inş:A

Bana da hızlandırılmış gibi geliyor:(

Ben de atvyi sorumlu tutacam :A
Reytingler kötü gelirse seni sorumlu tutacağım, haberin olsun. :A

Orijinal dizinin her bölümü 60 dakika, bizde de 2 saat. Yani 2-3 bölümde anlatacakları meseleyi 1 bölümde kolayca işlerler. Hem gelecek bölümde birlikte geziye gidecekler, orada aşk kıvılcımlarının doğmayacağı ne malum? :A
bence dizide umudu kesmiş geçmiş olsun :A :A :A

Herkes güzelim dizi için kıyamet senaryosu yazmış, bir tek ben iyi düşünüyorum. 40 kere "kötü gelecek" dedikten sonra seni çatlatacak reytingler gelir umarım. :A
Sevdiğim/istediğim şeylerde ben kötü düşünüyorsam karşi traf iyi düşünüyorsa, gönlüm benim g*t olmamdan yana:F inş g*t olurum ne diyim daha ağırını da yazamam heralde:F

:oley:😎Bölüm yine çok güzel ve bir o kadar da akıcıydı :Z bundan daha iyi bölümler vardı ama bu bölümü bile diğer dizilerden bile çok çok iyiydi :lol:
Deniz in başta yiğit i görme sahnesi orda titreme sahnesi şahaneydi ama özellikle o yapoz u arama sahneleri özellikle mühkemelldi ve Deniz in yiğitin odasına girdiği sahne de süperdi :oley: ama en iyi sahne deniz in yiğit ile araba sahnesiydi sonunda yine heyecanlı bitti ama bir şey ortaya çıkmaz:Z6 bölüm fragmanı ise şahane en iyi bölüm geliyor gibi bu hafta ben total de 4,25 ab 3,25 abc 1 de 3,95 bekliyom eğer bu oranları alırsak haftaya total de 5 Reyting e ab de 3,75-4,25 abc 1 de 4,50 alacaktır 😎

Bu arada şöyle bi bilgi verim size orjinal bölümlerden 1'er bölüm uyarlanarak gidilmiş biz tek bölümde 2 bölüm uyarlanıyor diye konuşuyoduk ama öyle değilmiş @Çiğdem- :D

Bu arada şöyle bi bilgi verim size orjinal bölümlerden 1'er bölüm uyarlanarak gidilmiş biz tek bölümde 2 bölüm uyarlanıyor diye konuşuyoduk ama öyle değilmiş @Çiğdem- :D
Aslında her ihtimale karşı ikişer ikişer uyarlasalar fena olmaz. Gerçi bu sefer de orijinalinden daha kısa sürmüş olur, millet bölümlerin bitmesine rağmen 'başarısız' yaftası yapıştırır. :X

6.bölüm fragmanı 1.060.411 izlenme olmuş @Aserat @Billy Kane @Çiğdem- @Seviyor sevmiyor atv'nin yüksek reyting alan dizileri bile 800binlerde filan hep takılı kalırdı:X Heycanlandım yeni bölüm reytingi için:A
ben ilk 4-5 bölüme baktım evet öyle gidiyordu ama bu hafta hızlandırılmış şkilde olcuak sanırım :F umarım paniğe kapılıp senaryoyu bitirmeye çalışmazlar yayından kaldırılmadan önce merak edilenleri gösterelim diye :F

bu hafta 4 reytingi görürüz no 3 bilmem kaçla aşk laftan anlamazdan çok çok kaliteli bir dizi çarşamba tutmamasının tek sebebi atv yüzünden ama pazar daha iyi oldu çünkü kışın ertuğrulum geliyor :A

Yorumsuz
f4981c20338f607716e21e52af098ae5.jpg

Bu bölümüde Hakan ile Aksel ikilisi yazmış görünce baya sevindim inşAllah senarist değişikliği haberi yalandır. :D Bölüm yine bol komedili geçiyor. Yine başrolde Deniz ile Tuna var ama Yiğit'te baya güldürdü bu bölüm. :D Şu ofisteki spor hareketi :F

İrem cephesinde entrika dönüyor ve köşeye sıkıştı artık 7.bölümde falan her şey ortaya çıkar gibi an meselesi.

90 dakika baya keyifli ilerledi kalan kısımlar daha güzel olacak gibi. Yiğit'le Deniz'in gezi turu ve finalde Deniz'in güzelleşmesi falan yarın 4 - 5 reyting bekliyorum. :X