Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Fragman guzel ikinci fragmanda cikar umarim cunku 10 stok bolumleri var

Alpereni TKY'de izlemedim pek Aci askta hayran kaldim

Dun Nurgul beni sinir etti

Nurgül Yeşilçay@nrglyslcy 9 sa.9 saat önce
Bodrum Masalı" nı yok eden(ya da vareden)KAŞ ları çılgınca, ama çılgınca alınmış kadınsı erkek karakterler derim.@KanalD

duyanda oyuncular kas almiyor sanacak

burak ozcivit,baris,ozcan ,cagatay daha kimler kimler

galiba bir tek Kenan almiyor)

Bag 8 bölüm sürdü gkde 39 ikisinin ortalamasını alırsak 23.5 bölüm sürcek bence :F
Diziyi beğendim ama hoş ben bagı ve gkyide beğenmiştim ama sonraları izlememiştim :A
bu dizideki çocuklar selena gibi sihirli dizilere uygun kimse bunları dram dizilerinde izlemez genç kızların takip etmesini istiyorsalar barış rdunç gibi adam olucak bu dizideki ana okul çocuklu tipli erkekleri hiçbir genç kız takip etmez selena gibi bir dizide olsa tutardı bak fragmanda büyük insanlara yer vermişler anlamışlar o çocuklardan birşer olmucağını bence eylülde güneşin kızları gibi pazartesiye gidicek bu dizi vatan haini perşembe günü başlayacaktır @Yiğitt @xemrexxx :F

Bu dizide on planda sadece genler degilki.Bide Alperen oyunculuguyla sevdirir diziyi)

bu dizideki çocuklar selena gibi sihirli dizilere uygun kimse bunları dram dizilerinde izlemez genç kızların takip etmesini istiyorsalar barış rdunç gibi adam olucak bu dizideki ana okul çocuklu tipli erkekleri hiçbir genç kız takip etmez selena gibi bir dizide olsa tutardı bak fragmanda büyük insanlara yer vermişler anlamışlar o çocuklardan birşer olmucağını bence eylülde güneşin kızları gibi pazartesiye gidicek bu dizi vatan haini perşembe günü başlayacaktır @Yiğitt @xemrexxx :F
SUS KIZ sen kaknem şey.ss

SUS KIZ sen kaknem şey.ss
koysunlar vatan hainini perşembeye domine etsin akdroya yazık olmasın ayoll zaten yüksek sosyete 1.sırayı bodrum masalına vermez bu şartlarda vatan haini büyük ihtimalle perşembe gelir inş öylede olur kenanın 1.sezonunda kimse rakip olamaz 2.sezonda düşüyor kenan genelde :A :A :A

koysunlar vatan hainini perşembeye domine etsin akdroya yazık olmasın ayoll zaten yüksek sosyete 1.sırayı bodrum masalına vermez bu şartlarda vatan haini büyük ihtimalle perşembe gelir inş öylede olur kenanın 1.sezonunda kimse rakip olamaz 2.sezonda düşüyor kenan genelde :A :A :A
kenan sinemle partnero lursa düşüş 10.bölüm gelemden başlar:F

Benim adım gültepe :)

Cnm gününü değiştirmezler şu an yeni sezona girmiş gibi olduk yani yeni sezondayız denilebilir :)
Kanald tutturur bunu sürekli tekrarını veriyor başroldeki çocuk vampir gibi tam senlik senaryo totalik :A

Benim adım gültepe :)

Cnm gününü değiştirmezler şu an yeni sezona girmiş gibi olduk yani yeni sezondayız denilebilir :)
Kanald tutturur bunu sürekli tekrarını veriyor başroldeki çocuk vampir gibi tam senlik senaryo totalik :A
bence vatan haini başlayana kadar bu dizi yüksek sosyetenin gerisinde kalırsa vatan haini perşembe olur daha 1 ay süresi var 3 bölüm desek 5.bölüm gün değişikliği iç.in bence erken değil tabi zirveyi alamazsalar diyorum alırsalar değişmez :F