Dizisi için dikkat çekmeye çalışmış.Ay şu metrese ne çok yer vermişler gençlere yoğunlaşsınlar. ss
Neyse senin yeni Kösem laf etmiş dizimize yolarım valla ben bunu zaten Beren'imin de yerini aldı pis. ss
Dizisi için dikkat çekmeye çalışmış.Ay şu metrese ne çok yer vermişler gençlere yoğunlaşsınlar. ss
Neyse senin yeni Kösem laf etmiş dizimize yolarım valla ben bunu zaten Beren'imin de yerini aldı pis. ss
Kanal D bunun Cinayet dizisini 4 bölümde kaldırmıştı, oradan da bir karın ağrısı vardırDizisi için dikkat çekmeye çalışmış.
bu dizi fazla sürmeyecek gibi neyseki çabuk kurtulucaz bu sefer inş2.bölüm fragmanı
Bag 8 bölüm sürdü gkde 39 ikisinin ortalamasını alırsak 23.5 bölüm sürcek bencebu dizi fazla sürmeyecek gibi neyseki çabuk kurtulucaz bu sefer inş
bag hangi dizi?Bag 8 bölüm sürdü gkde 39 ikisinin ortalamasını alırsak 23.5 bölüm sürcek bence
Diziyi beğendim ama hoş ben bagı ve gkyide beğenmiştim ama sonraları izlememiştim
bu dizideki çocuklar selena gibi sihirli dizilere uygun kimse bunları dram dizilerinde izlemez genç kızların takip etmesini istiyorsalar barış rdunç gibi adam olucak bu dizideki ana okul çocuklu tipli erkekleri hiçbir genç kız takip etmez selena gibi bir dizide olsa tutardı bak fragmanda büyük insanlara yer vermişler anlamışlar o çocuklardan birşer olmucağını bence eylülde güneşin kızları gibi pazartesiye gidicek bu dizi vatan haini perşembe günü başlayacaktır @Yiğitt @xemrexxxBag 8 bölüm sürdü gkde 39 ikisinin ortalamasını alırsak 23.5 bölüm sürcek bence
Diziyi beğendim ama hoş ben bagı ve gkyide beğenmiştim ama sonraları izlememiştim
SUS KIZ sen kaknem şey.ssbu dizideki çocuklar selena gibi sihirli dizilere uygun kimse bunları dram dizilerinde izlemez genç kızların takip etmesini istiyorsalar barış rdunç gibi adam olucak bu dizideki ana okul çocuklu tipli erkekleri hiçbir genç kız takip etmez selena gibi bir dizide olsa tutardı bak fragmanda büyük insanlara yer vermişler anlamışlar o çocuklardan birşer olmucağını bence eylülde güneşin kızları gibi pazartesiye gidicek bu dizi vatan haini perşembe günü başlayacaktır @Yiğitt @xemrexxx
koysunlar vatan hainini perşembeye domine etsin akdroya yazık olmasın ayoll zaten yüksek sosyete 1.sırayı bodrum masalına vermez bu şartlarda vatan haini büyük ihtimalle perşembe gelir inş öylede olur kenanın 1.sezonunda kimse rakip olamaz 2.sezonda düşüyor kenan geneldeSUS KIZ sen kaknem şey.ss
kenan sinemle partnero lursa düşüş 10.bölüm gelemden başlarkoysunlar vatan hainini perşembeye domine etsin akdroya yazık olmasın ayoll zaten yüksek sosyete 1.sırayı bodrum masalına vermez bu şartlarda vatan haini büyük ihtimalle perşembe gelir inş öylede olur kenanın 1.sezonunda kimse rakip olamaz 2.sezonda düşüyor kenan genelde
sinemi senden başka kimseden duymdım ben vllakenan sinemle partnero lursa düşüş 10.bölüm gelemden başlar
ayol kenan bile yalanladı nasıl duymadın takip etmiyon mu oğlanısinemi senden başka kimseden duymdım ben vlla
yeni dizisiyle ilgili hiçbir bilgim yokayol kenan bile yalanladı nasıl duymadın takip etmiyon mu oğlanı
Benim adım gültepebag hangi dizi?
bu dizideki çocuklar selena gibi sihirli dizilere uygun kimse bunları dram dizilerinde izlemez genç kızların takip etmesini istiyorsalar barış rdunç gibi adam olucak bu dizideki ana okul çocuklu tipli erkekleri hiçbir genç kız takip etmez selena gibi bir dizide olsa tutardı bak fragmanda büyük insanlara yer vermişler anlamışlar o çocuklardan birşer olmucağını bence eylülde güneşin kızları gibi pazartesiye gidicek bu dizi vatan haini perşembe günü başlayacaktır @Yiğitt @xemrexxx
bence vatan haini başlayana kadar bu dizi yüksek sosyetenin gerisinde kalırsa vatan haini perşembe olur daha 1 ay süresi var 3 bölüm desek 5.bölüm gün değişikliği iç.in bence erken değil tabi zirveyi alamazsalar diyorum alırsalar değişmezBenim adım gültepe
Cnm gününü değiştirmezler şu an yeni sezona girmiş gibi olduk yani yeni sezondayız denilebilir
Kanald tutturur bunu sürekli tekrarını veriyor başroldeki çocuk vampir gibi tam senlik senaryo totalik
yeni dizisiyle ilgili hiçbir bilgim yok
ayy madem yalanladı hala ne diye sinem diyorsun
ayol yapımcıya kabul ettireemiştir kenan yoksa sinemi kim napsınyeni dizisiyle ilgili hiçbir bilgim yok
ayy madem yalanladı hala ne diye sinem diyorsun
aa bu arada bu dizi nasıl eylülde başlayacak acaba kenanın olması dışında dizide hiçbir gelişme yok ne oyuncular belli ne konusu belliayol yapımcıya kabul ettireemiştir kenan yoksa sinemi kim napsın
kız seni çağıracaklar evin teyzesi rolü içinaa bu arada bu dizi nasıl eylülde başlayacak acaba kenanın olması dışında dizide hiçbir gelişme yok ne oyuncular belli ne konusu belli