Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Bölüm çok güzeldi yine. :oley:
Mert ve Ece ye bayıldım çok eğlenceli oluyorlar ya :D dizi aslında tam bir gençlik dizisine döndü:Zolsun iyi oldu ama küçük heyecanlar da var daha da artar:oley:sonu bombe bitti

Forum gitmisti yapamadim güzel bir bölümdü aşk doluydu maşallah. :D Sonunda da Mert ben Kerem dedi bakalım ne olacak? :Z
ayy millet şey demeye başladı kerem çıkıcak mertin babaannesinin torunu diyorlar :F kerem daha çok benziyor bana demişti merte oyüzden doğumd karışıklık olmuş senaryosu yazılmaya bşlandı hemen :F @xemrexxx

ayy millet şey demeye başladı kerem çıkıcak mertin babaannesinin torunu diyorlar :F kerem daha çok benziyor bana demişti merte oyüzden doğumd karışıklık olmuş senaryosu yazılmaya bşlandı hemen :F @xemrexxx
Hahaha mantıklı güzel olabilir bence. Senaristler iyi çalışıyor o halde. :D

pardon bana demişim babana kerem daha çok benziyor demişti öyle birşeyler olabilirmi bilmiyorum ama merte yazık ayoll :(

Hahaha mantıklı güzel olabilir bence. Senaristler iyi çalışıyor o halde. :D

haha)

Yalniz dunden bugune Alperenin hem tvitterde hem insatada takipci sayisi ucusa gecmis)

Dün işim vardı abla bakamadım kusura bakma

Bölüm çok güzeldi yine. :oley:
Mert ve Ece ye bayıldım çok eğlenceli oluyorlar ya :D dizi aslında tam bir gençlik dizisine döndü:Zolsun iyi oldu ama küçük heyecanlar da var daha da artar:oley:sonu bombe bitti

aynen cnm ya süper bölümdü ece ve mert çok tatlı bir çift oldular

ecenin buzhande kaldığı sahneyi izle süper:F

Hazar Ergüçlü çok güzel görünüyor yine sırf onun için bakacam :A

Oliva=luna. Maral ile bu iki dizi mantık olarak aynı şekilde kurgulanmış yeni açtığım için konusunu daha yakalayamadim ama işleyiş onu gösteriyor
10. Bölüm fragmanı çıkmış hiç haber vermiyosunuz süper ya :love1: :love1:

Mertle kerem düşmanmı olcak acaba :)

Çılgın Cansu kendisinin yalan söylediğini unutmuş gibi havalara girdi.
Heyy Cansu o en azından doğruyu söyledi.Ya sen ???

Hey senarist heyecan istiyoz araya giren 8172727 tane engel istiyoz .ss

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy