hahah tek orası gözüme battı vlla 1 sat sonra geldi keremle mertin baannesi bekleme salonunda uzun süre beklediler falanHsjsnsjsjsj aynen kız bi bulamadı suyu kaç saat sonra geldi![]()
hahah tek orası gözüme battı vlla 1 sat sonra geldi keremle mertin baannesi bekleme salonunda uzun süre beklediler falanHsjsnsjsjsj aynen kız bi bulamadı suyu kaç saat sonra geldi![]()
Dün işim vardı abla bakamadım kusura bakmaSelamlar herkese
başını kaçırdım ama şu an tekrar başlıyor bakacam yine cansu ile ece nin
barışmasına çok sevindim ya
@Starcık
haha)
Dün işim vardı abla bakamadım kusura bakma
ama çok güzel bir bölümdü gerçekten
Forum gitmisti yapamadim güzel bir bölümdü aşk doluydu maşallah.ama çok güzel bir bölümdü gerçektenee izledinmi yorum yap bakalım
![]()
ayy millet şey demeye başladı kerem çıkıcak mertin babaannesinin torunu diyorlarForum gitmisti yapamadim güzel bir bölümdü aşk doluydu maşallah.Sonunda da Mert ben Kerem dedi bakalım ne olacak?
![]()
Hahaha mantıklı güzel olabilir bence. Senaristler iyi çalışıyor o halde.ayy millet şey demeye başladı kerem çıkıcak mertin babaannesinin torunu diyorlarkerem daha çok benziyor bana demişti merte oyüzden doğumd karışıklık olmuş senaryosu yazılmaya bşlandı hemen
@xemrexxx
pardon bana demişim babana kerem daha çok benziyor demişti öyle birşeyler olabilirmi bilmiyorum ama merte yazık ayollHahaha mantıklı güzel olabilir bence. Senaristler iyi çalışıyor o halde.![]()
O da olur bi de ilerde gerçek mertle cansu evlencek bence bunun sinyalini verdilerayy millet şey demeye başladı kerem çıkıcak mertin babaannesinin torunu diyorlarkerem daha çok benziyor bana demişti merte oyüzden doğumd karışıklık olmuş senaryosu yazılmaya bşlandı hemen
@xemrexxx
pardon bana demişim babana kerem daha çok benziyor demişti öyle birşeyler olabilirmi bilmiyorum ama merte yazık ayoll![]()
Hahaha mantıklı güzel olabilir bence. Senaristler iyi çalışıyor o halde.![]()
haha)
Yalniz dunden bugune Alperenin hem tvitterde hem insatada takipci sayisi ucusa gecmis)
Dün işim vardı abla bakamadım kusura bakma
Bölüm çok güzeldi yine.
Mert ve Ece ye bayıldım çok eğlenceli oluyorlar yadizi aslında tam bir gençlik dizisine döndü
olsun iyi oldu ama küçük heyecanlar da var daha da artar
sonu bombe bitti
aynen cnm ya süper bölümdü ece ve mert çok tatlı bir çift oldular
ecenin buzhande kaldığı sahneyi izle süper![]()
Hazar Ergüçlü çok güzel görünüyor yine sırf onun için bakacam![]()
10. Bölüm fragmanı çıkmış hiç haber vermiyosunuz süper yaOliva=luna. Maral ile bu iki dizi mantık olarak aynı şekilde kurgulanmış yeni açtığım için konusunu daha yakalayamadim ama işleyiş onu gösteriyor