Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benle cevaa xdragxx'e verdik. Çünkü bu hafta kendini oldukça geliştirdi ve listeye girme başarısı yakaladı bana göre onun için verdim cevaa yi bilemem.
evet ya bir ara forumda varlığım yokluğum belli değildi şimdi biraz da olsa kendimi toparladım
ama bu pazartesiden sonra yine gözükmeyebilirim çünkü malum internet değişecek ama yazın elimden geldiği kadar foruma zaman ayıracağım
ben oyumu osmanaslana verdim çünkü baya konu açıyor ve foruma üye olalı 1 ay oldu ama 2.000lerde şu anda ben daha 1.000ler kulubüne giremedim ama inşallah bugün gireceğim
Arkadaşlar benden çok xdragxx hak etti bu hafta. Ben zaten hep çok aktifim ama xdragxx kendini çok geliştirdi. Ben salıdan itibaren çok az gireceğim foruma...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.